2777
2789
عنوان

سوال خانومانه

113 بازدید | 4 پست

اون قسمت لابیای مینور و بالای واژنم درد می‌کنه در حالت عادی خوبه ولی حتی وقتی داری خودتو میشوری هم درد میگیره

کسی می‌دونه برای چیه؟

این یکی دو روز نمیتونم دکتر برم فعلا

عفونت

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟اخه نه ترشحی دارم نه خارشی اینم یهو از دیروز اینطوری شددردش شبیه وقتیه که رابطه طولانی و خشن د ...

اره عفونته رحمت عفونت نداره ک ترشح داشته باشی لوبیا عفونت کرده

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم