2777
2789
عنوان

چطور خودمو از افسردگی نجات بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گیتار و هنگ درام

ببین اگه شرایطش رو داری کلاس برو وقتی نت ها رو یاد میگیری خوشت میاد از ساز زدن

بعد سریال های کره ایی هم کمک میکنن سریال وایکیکی رو ببین حتما به شدت خنده داره 

آره سردی بدن و معده خیلی دارم همش سعی می کنم گرمی بخورم ولی خب می‌دونی که اکثر غذاهامون سرد هست انگش ...

غذاها آره سرد هست، ولی قدیمی ها یادمه ادویه مصلح استفاده می کردند ، مثلا کمی زیره روی پلو می ریختند. 

افسردگی رو با گرمی حل کند.

برای غم و غصه عقیق خوبه. 

ببین اگه شرایطش رو داری کلاس برو وقتی نت ها رو یاد میگیری خوشت میاد از ساز زدنبعد سریال های کره ایی ...

آره فکر کنم باید کلاس حضوری برم تا مجبور بشم تمرین کنم 

سریال وایکیکی خانوادگی هست ؟ یوتوب داره؟

بعضی کلیپ های جول اوستین خوبه ایمان رو قوی تر می کنه اما نیاز به کلیپ های بیشتری دارم شما می شناسی ؟

پادکست و سخنرانی های استاد شجاعی هم خیلی خوبه.

کتاب ۴ اثر از اسکاول شین هم خوبه. 

غذاها آره سرد هست، ولی قدیمی ها یادمه ادویه مصلح استفاده می کردند ، مثلا کمی زیره روی پلو می ریختند. ...

همین دیگه 

ما اصلا زیره دوست نداریم 

مامانم زیاد اهل استفاده از ادویه نیست 

ولی به جای مثلا سعی می کنم بعد غذا خرما و... بخورم 

پادکست و سخنرانی های استاد شجاعی هم خیلی خوبه.کتاب ۴ اثر از اسکاول شین هم خوبه.

آره یه چیزایی مثل چهار اثر می‌خوام 

وقتی چهار اثر می خوندم حالم بهتر بود 

کتابی مشابه می‌شناسی ؟ 

پادکست های استاد شجاعی هم حتما سرچ می کنم تا حالا اسمش نشنیدم

آره فکر کنم باید کلاس حضوری برم تا مجبور بشم تمرین کنم سریال وایکیکی خانوادگی هست ؟ یوتوب داره؟

برو وقتی با استاد تمرین میکنی حالت بهتر میشه

نه تو آپارات هست خیلی خنده داره از قسمت 2 بعد یک هم خوبه میخوای تنها ببینش

همین دیگه ما اصلا زیره دوست نداریم مامانم زیاد اهل استفاده از ادویه نیست ولی به جای مثلا سعی می کنم ...

آره ماها بلد نیستیم. قدیم وقتی شوهر می اومد خونه اگر غمگین بود ، خانم یه مدل شربت بهش می داد ، اگر عصبانی بود یه جور دیگه. 

مزاج که معتدل میشد اخلاق هم بر می گشت سرجاش. 

حیف مادر منم از مادرش این ها رو یاد نگرفته . 

آره یه چیزایی مثل چهار اثر می‌خوام وقتی چهار اثر می خوندم حالم بهتر بود کتابی مشابه می‌شناسی ؟ پادکس ...

کتاب معجزه شکرگزاری هم خوب بود ، تا چند ماه بعد هم حس خیلی خوبی داشتم. 

همه دنیا رو خوب و پر از نعمت می دیدم. اما بعد از مدتی از سرم پرید و یادم رفت. 

اگر نخوندی حتما بخون. 

کتاب ۴ اثر هم مجددا بخون. هزار بار هم بخونی اون اثر لازم رو روی روحیه می‌گذاره. 

من انگشتر عقیق که دستم کردم غم و غصه ازم دور شد. افسردگی از سودای خون هست. گرمیجات بخور تا خوب شی.

دروغه من گرمیجاتم میخورم اما افسرده شدم .

افسردگی ما خود به خود به وجود نیومده.

ما ها رو ادمها دور بریامون افسرده کردن .خدا لعنتشون کنه.

اگه همشون به تک تک کارهایی که درحق من کردن جواب بدن له خدا تو همین دنیا وهمین الان .من افسردگیم خوب میشه