2777
2789
عنوان

دکتر برای درمان کم خونی

1950 بازدید | 15 پست

سلام دوست جونام  خوبید بازم سال نو همگی مبارک بچه ها یه دکتر خوب واسه درمان اساسی کم خونی میخوام که قطعی درمان بشم یه مدت قرص میخورم خوب میشم بعد از یه مدت دوباره کم خونی عوت میکنه کلافه شدم اگه دکتر خوبی سراغ دارید ممنون میشم کمکم کنید  😚😚😚

خوشبختی یعنی وجود مادرت

گوشت ماهیچه رو بذار تو شیشه سس محکم درش رد ببند بذار تو قابلمه اب جوش.بذار تابپزه.اب میندازه .کمی نمک بزن بخور .چند مرحله انجام بده.

ترکیب شیره انگور و خرما و توت هم خوبه

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

عزیزم دکتر که نمیشناسم 

اما پسته خام و پف فیل یا همون ذرت بو داده عدس این قبیل خوراکی هارو مصرف کن کمکت میکنه 

امیدوارم که رفع بشه و درمان بشید به زودی 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشت ماهیچه رو بذار تو شیشه سس محکم درش رد ببند بذار تو قابلمه اب جوش.بذار تابپزه.اب میندازه .کمی نم ...

مرسی خانم گل این استفاده کردم  خوب میشم بعد از یه مدت شروع میشه

خوشبختی یعنی وجود مادرت
مطبش کجاس دوستم

بزن تو نت میاره خیابان قایم مقام خیابان بخارست ساختمان پزشکی بخارست خودم به حدی کم خون بودم که باید بستری میشدم اما گفت با دارو حل میکنیم و خدا ازش راضی باشه واقعا خوب شدم باردار شدم و زایمان کردم دیگه کم خونی ندارم

قربونت گلکم امیداورام همیشه سلامت باشید😚

ممنونم عزیزم 😍😙😙😙

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
بزن تو نت میاره خیابان قایم مقام خیابان بخارست ساختمان پزشکی بخارست خودم به حدی کم خون بودم که باید ...

ای جان خدا رو شکر ایشالا همیشه خوب باشید سرچ کردم خوب نزدیک محل کارمم هست خدا خیرت بده دوستم

خوشبختی یعنی وجود مادرت