2777
2789

چند دقیقه رفتم بیرون اومدم نظراتو بخونم دیدم قفل شده 

واقعاً برای چی بجای بقیه تصمیم میگیرید و قفل میکنید؟

عکس که نمیشه گذاشت

تا یه چیز هم میگی فوری تعلیق میکنید 

تاپیک هم حذف نمیکنید 

لغو کاربری کردنمون هم فرقی نداره گوشیمون دست هرکی بیفته می‌تونه راحت وارد بشه و هر چی درد و دل کردیم لو میره 

یکم به خودتون بیایید اینجا کاربرا اگه نباشن سایتتون ورشکسته میشه ، بخاطر همینه همه ی کاربر های خوب رفتن یه عده بچه دبیرستانی موندن 

روز به روز نرها هم دارن بیشتر میشن و تو تاپیک ها هرچی لایق خودشون و جد و آبادشونه بهمون میگن و وقتی تگتون میکنیم عوض اینکه اونارو جمع کنید مارو مقصر میدونید 

جمع کنید توروخدا 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درمورد نرها باید بگم مشکل بچه دبیرستانی هایی هستن که اینجاباهاشون رل میزنن وتگشون میکنن وخوش وبش 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

این‌ سایت با بازدیدش‌ خیلی کم شده

بهتر 

همچین مالی هم نیست 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

چرا قفله اخه 

منم میخواستم یه چیزی بگم

دخترم دو سالش بود تصادف کرد  الان شکر خدا خوبه ۸ سالشه 

حالش بد  بود تو کما بخش کودکان بودیم ۴۵ روز 

چه رفتارایی ندیدم از پرستارا 

من تمام زندگیم دخترمه 

رفتم تو ای سیو برا ملاقات یکی برگشت گفت حالا ابن خوب میشه پرستاره با یه لحن خیلی بدی گفت نه معلومه که نمیشه اگه هم بشه عقب مونده میشه منم گفتم خانم من مادرشم گفت باش حقو دارم میگم صدای شکستن قلبمو شنیدم  این یه نمونش بود

بالاخره تو اون ۴۵ روز خیلی چیزا دیدم خیلی که الان خیلیاشو یادم رفته شایدم نمیخوام که یادش بیارم

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

چرا قفله اخه منم میخواستم یه چیزی بگمدخترم دو سالش بود تصادف کرد الان شکر خدا خوبه ۸ سالشه حالش بد ...

من برادرم عملمو انجام داد به پرستار گفت براش سرم بزن پرستار یه طوری برام سرم زد تمام عقده هاشو سرم خالی کرد گفتم شاید بلد نیست یهو برگشت بالحن طلبکارو تشر گفت حقته دکتر که پارتیته بزار ماجبران کنیم یه همچین چیزی 😑😐

بچه ها ی کاربری دارم مال چند سال پیش رمز اینا بلد نیستم شماره یادم رفته چطور برش گردونم اصلا میشه 

ی کاربری دیگه دارم از قدیم تعلیق شده دوس دارم برگردونمش می‌خوام پیام بدم نینی یار نمیدونم کجا باید پیام بدم آخه نوشته تگ نکنید اصلا تلگرام قسمت تماس با ما نمیگیره چکار کنم پس کسی می‌تونه راهنمایی کنه 

لطفاً خفه شو بار اخرت باشه درمورد پرستارا نظر میدی عقده ای

خوب میکنم عزیزم معلومه خودت یکی از همونایی که فشاری شدی 

الانم دکمتو بزن تا مُرده و زندتو یکی نکردم 

الاغ 

خوب میکنم عزیزم معلومه خودت یکی از همونایی که فشاری شدی الانم دکمتو بزن تا مُرده و زندتو یکی نکردم ا ...

خفه شو بیسواد بدبخت عقده های خودتو خالی می‌کنی بیچاره آدمای بیسوادی مثل تو حسود وعقده ای چشم دیدن پیشرفت دیگران و ندارن بخاطر همینه همینجوری بدبختی تو بدختییت غرق داری میشی بیچاره 

خفه شو بیسواد بدبخت عقده های خودتو خالی می‌کنی بیچاره آدمای بیسوادی مثل تو حسود وعقده ای چشم دیدن پی ...

تویی که باسوادی چه گهی خوردی 

بشین به همون گوه خوریت برس معلومه گوه دوس داری که تو هر تاپیکی سرتو می‌کنی تو شلوار بقیه 

گورتو گم کن از تاپیک برو بیرون بابا 

احمق دهاتی 

دیگه پستتو نبینم زنیکه عوضی