2777
2789
عنوان

اصلا حالم خوب نیست

126 بازدید | 14 پست

شاید چیزایی که میگم براتون مسخره باشه یا بگین حسودم ولی بخدا نیستم تو این ی هفته خبر بارداری سه نفر رو شنیدم در حالی که من قبل از همه اینا ازدواج کردم پنج ساله دنبال دوادرمونم ولی بی نتیجه سرم یهو گیج می‌ره گوشام نمی‌شنوه یهو اصلا نمی‌دونم چیکار کنم تو خونه هی دور خودم مبچرخم همش با خودم حرف میزنم ی لحظه حالم خوب میشه میگم خدا بزرگه یکم بعد دوباره بهم میریزم 

لا إله إلّا اللّه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب هرچیزی وقتی داره شما وقتی ازدواج کردی اونام شاید دلشون میخواست جای تو باشن الان تو داری. به داشته اونا فکر میکنی

خب خدا بخواد بده به این‌چیزا نگاه نمیکنه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

شوهرم مشکل داره مشکلش هم خیلی زیاده حتی ای وی اف هم نمی‌تونیم بکنیم

بالاخره عزیزم افرادی مثل من و شما که دیر باردار میشیم بدون شک مشکل داریم یا خودمون یا همسرمون

و این عادیه

اما یک دکتر خوب با راه حل درست مشکلت رو میتونه حل کنه

هیچ مشکلی نیست ک بدون راه حل باشه

یک روزی همه ناامیدی هارو بزار کنار و خیلی جدی پیگیر دکتر خوب و درمان بشو

مطمئن باش نتیجه میگیری

خوب حالا حالاها وقت داری شاد باش میخوای خودت رو مریض و افسرده کنی؟

نمیتونم دیگه شاد باشم واقعا دست خودم نیست دیگه خسته شدم نقل دهن مردم شدم هیچ جا نمیتونم برم هرجا میرم هزارتا حرف می‌شنوم دلم میخواد بزارم برم ی جای دور ،دور از چشم همه ادما

لا إله إلّا اللّه
بالاخره عزیزم افرادی مثل من و شما که دیر باردار میشیم بدون شک مشکل داریم یا خودمون یا همسرمونو این ع ...

بخدا هرچی دارو میخوریم بی فایده ست گفتن درمان واریکوسل عمل ،عمل کردیم هیچ تغییری نکرده اومدیم ای وی اف کنیم دیدیم دی اف ای سر به فلک کشیده واقعا دیگه خسته شدم دارویی نمونده که نخورده باشیم میگن فلان دکتر خوبه میریم پیش اون میگن اون یکی خوبه میریم پیش اون دیگه ناامید شدم 

لا إله إلّا اللّه
بخدا هرچی دارو میخوریم بی فایده ست گفتن درمان واریکوسل عمل ،عمل کردیم هیچ تغییری نکرده اومدیم ای وی ...

منم شرایطی تقریبا شبیه شما داشتم 

و بعدش یادمه یه ابله مرغون خیلی خیلی سخت گرفتم درحدی ک بستری شدم و. نزدیک یکماه طول کشید خوب بشم

اونوقت فهمیدم چ قدر خدا خیر و صلاحم میخاسته

درسته یکماه بعد از خوب شدن کامل ابله مرغونم باردارشدن بعد کلی انتطار

اونوقت همه بهم میگفتن اگر حامله بودی و ابله مرغون میگرفتی بچه دوارازجون یا سقط میشد یا ناقص میشد

دوران شیردهی هم خیلی ضرر داره و نباید شیر بدی

و برای این بود ک باردار نمیشدم

برای همین میگم امیدتو ازدست نده و پیگیری کن از هدفت کوتاه نیا سر زمانش میرسی

نمیتونم دیگه شاد باشم واقعا دست خودم نیست دیگه خسته شدم نقل دهن مردم شدم هیچ جا نمیتونم برم هرجا میر ...

نه اونقدرم براشون مهم نیست خودت اینطور فکر میکنی خیلیا این مشکل رو دارن ولی دیگه خودشون رو که از بین نمی برن شاد باش که دهنشون وا بمونه