2777
2789

منم و شوهرم دیگه از هم سرد شدیم طلاقمم نمیده.

امروز با حروف ابجد ی فرمولی توی نت یافتم امتحان کردم دیدم اصلا ستاره ی منو شوهرم با هم جور نیست😞😓

و تفاهمی بینمون نیست هردو فرمول جدابش منفی شد خیلی ناراحتم کاش موقع خواستگاری این روشو امتحان میکردم

کجای رابطتون سرد شده ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجای رابطتون سرد شده ؟

اون زن ستیز و سلطه گره من زیر بار حرف زور نمیرم هرکدوم ی فرهنگ و تربیت مختلف داشتیم واس همین همیشه اختلاف داریم دیگه حال دعواهم نداریم اصلا

اون زن ستیز و سلطه گره من زیر بار حرف زور نمیرم هرکدوم ی فرهنگ و تربیت مختلف داشتیم واس همین همیشه ا ...

عقدی ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

منم بچگیم از این سرگرمی ها میکردم

ابجد حضرت علی و حضرت فاطمه ک اسطوره عاشقی بودن رو بگیر عزیزم

ببین جفت نیستن

اینا همش خرافاته بعد مدتی فهمیدم

درک و شعور و اخلاق. د دوطرف تو یک رابطه اهمیت داره

به نظرم اگر داری خیلی اذیت میشی یکم باهاش مهربون تر بشو و کم کم مشکلاتتون باارامش باهم درمیون بزارین و حل کنین

منم بچگیم از این سرگرمی ها میکردمابجد حضرت علی و حضرت فاطمه ک اسطوره عاشقی بودن رو بگیر عزیزمببین جف ...

خب یکی همین حرفو زده بود بعد ادمین سایت در جوابش گفته بود معنیش این نیست ک حضرت علی زبونم لال رابطشون بده ک ولی عمر رابطشون تو دنیا کوتاه بود با زهرا (س)

چمیدونم

ن ۳ ساله زیر سقفیم

هوف ...آدم مشاوره ی زوجین هست ؟؟

خب یکی همین حرفو زده بود بعد ادمین سایت در جوابش گفته بود معنیش این نیست ک حضرت علی زبونم لال رابطشو ...

متاسفم برای ادمین که نه تنها خرافات ترویج میده بلکه از دین و مقدسات هم مایه میزاره

هوف ...آدم مشاوره ی زوجین هست ؟؟

ن خیلی بی حوصله تر ازین حرفاست

منم ک حرف زدن بلد نیستم زود اشکم در میاد اه فن بیان ندارم

خیلی سلطه گر و زورگوست دست بزن داره و فحاشی می کنه ولی موقع موقعش میدونه کی مظلوم بشه ک دلم بسوزه الانم مثل‌گربه ها چشاشو لوچ کرد از خونه زد بیرون گفت شب خونه نمیام کنار تو ارامش ندارم دیگه