2777
2789
عنوان

با شوهرم رفته بودیم دعوا😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1828 بازدید | 90 پست
ناراحت نشی ولی میدونی خیلی اشتباه کردی شوهر کردی؟ مخصوصا با شرایط پدر مادرت و خواهر برادرات...آخه خو ...

من میخوندم ولی دیگه ن پدرم گذاشت ن نامزدم الانمم بزارم میرم ولی نمیزارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخوندم ولی دیگه ن پدرم گذاشت ن نامزدم الانمم بزارم میرم ولی نمیزارن

وای وای...خودم ی سری چیزا تجربه کردم...دوس داری شوهرتو؟ 

شهرتون بزرگه یا کوچیک 

مادرت چیکار میکنه تنها 

جهیزیه چیشد

انقد برام سوال پیش اومد ک..

وای وای...خودم ی سری چیزا تجربه کردم...دوس داری شوهرتو؟ شهرتون بزرگه یا کوچیک مادرت چیکار میکنه تنها ...

عیب نداره هر سوالی داری بپرس

شوهرم زیاد نه دوس ندارم یکم چون دیگه ارزشش تو چشام اومده پایین

بزرگه شهرمون

مادرم بله تنهاس بی زبون و ساده

جهیزیه پدرم بهم نخریده بود

عیب نداره هر سوالی داری بپرسشوهرم زیاد نه دوس ندارم یکم چون دیگه ارزشش تو چشام اومده پایینبزرگه شهرم ...

خب سمت شوهرت چطوری این شرایطت رو قبول کردن ؟وضعشون بد بود؟ 

اصلا تو چرا راضی شدی ازدواج کنی وقتی زندگیت خوب نبود؟ 

خب سمت شوهرت چطوری این شرایطت رو قبول کردن ؟وضعشون بد بود؟ اصلا تو چرا راضی شدی ازدواج کنی وقتی زندگ ...

من قبل ا ازدواج پدرومادرم طلاق نگرفته بودم ولی من که نامزد کردم اینا بعد از ۵ ماه طلاق گرفتن 

وضع نامزدم بده ولی داداشش و فامیلاش خیلی پولدارن 

من نخواستم حتی چند بارم گفتم نمیخام باهات بیام به مادرشم گفتم اونم گوش نداد

من قبل ا ازدواج پدرومادرم طلاق نگرفته بودم ولی من که نامزد کردم اینا بعد از ۵ ماه طلاق گرفتن وضع نام ...

خب دیونه نمیرفتیییی تو نمیرفتیییی پدر مادر من آنقدر اذیتم کردن برگردن به ی ازدواج سنتی که تصمیم اونا بود نرفتم ک نرفتم....دلمو خون کردن....من فقط فکر کردم برم کار کنم وضعم خوب شه  که از اون خونه هم برم ولی تن ب اون ازدواج ندادم

خب دیونه نمیرفتیییی تو نمیرفتیییی پدر مادر من آنقدر اذیتم کردن برگردن به ی ازدواج سنتی که تصمیم اونا ...

من ۱۴ سالم بود فقط🥺

من الان هم ۱۶ سالمه من باید الان برم تو پارک بازی کنم برم خوشگذرونیمو با خانوادم بکنم نباید من با این سن این همه فشار روی من باشه نه

من بسیاری کودک بودم🙂

من ۱۴ سالم بود فقط🥺من الان هم ۱۶ سالمه من باید الان برم تو پارک بازی کنم برم خوشگذرونیمو با خانوادم ...

اگه میتونی شوهرتو ول کن چون میگی دزده...اگه بچه دار شی بدبخت و پاسوز بچه میشی که حالا شاید هیچ گردن نگیره بچه رو چون صیغس...برگرد پیش مادرت تونسی مهربون بگیر نتونستی برگرد برو درستو بخون کنکور بده...با آدمای لول بالا نشست بر خواست کن کل دنیا ک دزد و اجبار و معتادی و طلاق نیستن...برو دانشگا مدرک بگیر سعی کن کار هم بکنی کنار تحصیل...بعدا هم انشالله ی کار خوب پیدا میکنی رو پای خودت وامیسی....الان هم سن سالات به فکر درس و کنکورو دانشگاهن...