2777
2789
عنوان

مهمون ازشهرستان برام میادحوصله اش راندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2507 بازدید | 90 پست
زشته هی بگم نگران نباشید دخترتونو میبریم ثبت نام خوابگاه براش میگیریم کاری داشت می کنیم شماتوزحمت می ...

وااا .برای ثبت نام دخترش نیاد؟؟ مگه میشه .نباید ببینه دخترش کجاست،شرایط اونجا چطوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره مهمونت کاش نیاد 😏

وضعیت مالیت خرابه پول نداری؛؛ خونه زندگیتم داغونه

چه مشغله کاری؟؟🤔 صبح تاشب اینجا بیکار میچرخی

روزی ۶تا تاپیک هم میزنی صبح ظهر شب

برای ما تو تاپیکای بقیه میگی همه مثل خودت سه

تا بچه بیارن😂😂 چه جالب که این تاپیکو دیدیم 😂

💕💕

ولی بنظرم علت اصلی انتخاب شهر دانشگاه اون دختر و خانواده ش حضور شما تو اون شهر بوده بعنوان دلگرمی و ...

واقعا نمی دونم سطح توقعشان چیه وآیا ازپسش برمی اییم یانه.خدا به خیربگذرونه🤲

یعنی ازسنت خجالت بکش ومثل دخترای ۱۴_۱۵ ساله حرف نزن

اولا درست صحبت کن.دوما خواستم کمی شوخی کنیم بخندیم،سوما برای مهمونا چقدر فکر کردم و واقعا ناراحت شدم که شمارو درک نمیکنن،چون خودم توی این شرایط بودم واقعا سخته😕

اولا درست صحبت کن.دوما خواستم کمی شوخی کنیم بخندیم،سوما برای مهمونا چقدر فکر کردم و واقعا ناراحت شدم ...

ببین پیام کیو ریپلای کردی وبه نحوی تاییدش کردی.شایدم سوءتفاهم ناشی از مستقیم نبودن گفتگو ومجازی بودنه

جای من بودی چیکار می کردی. خواهر ناتنی به بهانه ی کلاس هنری دو هفته موند خونه ام. یه هفته نیست رفته دیروز میگه باز آخر هفته میام تا یه هفته می مونم.

از اول سال این بار ششمه میاد هر دفعه حداقل یه هفته مونده.

این دفعه جوابش میکنم تا نیاد.

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷