2777
2789
عنوان

مهمون ازشهرستان برام میادحوصله اش راندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2502 بازدید | 90 پست
زشته هی بگم نگران نباشید دخترتونو میبریم ثبت نام خوابگاه براش میگیریم کاری داشت می کنیم شماتوزحمت می ...

اره بابا نگو،تازه اگه اونم بگه نمیاییم شما باید تارف کنی بگی بیایید یه اب وهواهم عوض کنید 

گذشت کن قرض کن پذیرایی کن خدا بزرگه مهمون هم حبیب خداست گناه داره

به جزبعدمالی روحیه اشم ندارم فشارکاری زیادی رومه.حرف زن هم هستن میرن میگن زندگیش اینجوربود اونجوربود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحمل کن عزیزم نهایت چند روزه به خودت سخت نگیر پذیرایی ساده داشته باش

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
می‌تونی یکی دو روز قبل اومدنشون بگی مشکلی پیش اومده خونه نیستیم یا مریضیم فلان

شوهرم پیشنهادش رو داد ولی فکرمیکنم تابلو و آبروریزی بشه این کار.فقط هی دعا میکنم خودشون نیان فقط دخترشونوبفرستن

به جزبعدمالی روحیه اشم ندارم فشارکاری زیادی رومه.حرف زن هم هستن میرن میگن زندگیش اینجوربود اونجوربود

صبوری کن 

خدا قهرش میگیره

شغل تون چیه مگه شما

اصلا مگه نتایج اومده که اون میخواد بیاد ثبت نام

خب عزیزم تو که میگی حرف زنن اگرم بگی نیان کل شهرستان پرمیکنن که فلانی نزاشت یه شب بریم خونش آبرو براتون نمیزاره

شوهرم پیشنهادش رو داد ولی فکرمیکنم تابلو و آبروریزی بشه این کار.فقط هی دعا میکنم خودشون نیان فقط دخت ...

یعنی شما که با هم میرید سرکار ی پس اندازی ندارین ؟که مهمون اومد پذیرایی کنید ؟بلاخره برای همه پیش میاد اگه حوصله ندارین یکاری کنید بیاد سرجاش چون زشته بگید نیاید و فلان چون اونا اطلاع داده بودن

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

حالا چرا همه میان باباش بیا بسه دیگه . دانشگاهم ثبت نامش نصفه روزه چرا بمونن؟

بالاخره یاخوابگاه بگیرن یا جایی براش بگیرن تجهیزش کنن خیالشون راحت شه ازجا ومکانش طول میکشه بچه نازنازیه همینطورولش نمیکنن برن