باید برید بانک اگر شانس بیارین شانس بازم شانس شماره اون حساب رو بهتون میدن
و اگر بازم شانس بسازید طرف انسانیت داشته باشه پول رو برمیگردونه
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم
بعید میدونم بانک بتونه کاری کنه. اطلاعات طرف رو که به شما نمیده مگر خودشون زنگ بزنن و بگن براتون واریز کنه. اونم اگر ادم درستی باشه و حلال خور پولو بزنه براتون
همکار بدبختم ۵ میلیون انتقال داد طرف نامرد بازی کرد پس نداد گفت میخاستی نربزی بردش
ولی اگر خوش شانس باشید عین دختر داییم طرف پول رو میکردونه
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم
همکارتون شکایت نکرد؟شنیدم میشه شکایت کرد و حساب های طرف مسدود میشده
نمیشه شکایت کرد
شکایتم کنید برای چند میلیون باید میلیونی خرج کنید پس نمی ارزه
فردا برید بانک اون طرف که اشتباه ریختین پیش رییس بانک گریه ژاری تا شماره اون شخص رو بده
بهش زنگ بزنید بگید باش اگر انسان باشه میریزنش