2777
2789
عنوان

بدبخت شدم

162 بازدید | 15 پست

میخواستم پولو از کارت بابام بزنم به کارت خودم اشتباهی زدم به کارت یکی دیگه الانم بانکا بستن

بنظرتون پولمو میتونم پس بگیرم یا نه

توروخدا کمکم کنید نمیدونم به بابام چی بگم پول قسط بود

باید برید بانک اگر شانس بیارین شانس بازم شانس شماره اون حساب رو بهتون میدن

و اگر بازم شانس بسازید طرف انسانیت داشته باشه پول رو برمیگردونه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه متاسفانه نمیتونید

بعید میدونم بانک بتونه کاری کنه. اطلاعات طرف رو که به شما نمیده مگر خودشون زنگ بزنن و بگن براتون واریز کنه. اونم اگر ادم درستی باشه و حلال خور پولو بزنه براتون

اگه برنگردوند چکار کنمبانک کاری نمیکنه

نه بانک نمیتونه کاری کنه

همکار بدبختم ۵ میلیون انتقال داد طرف نامرد بازی کرد پس نداد گفت میخاستی نربزی بردش

ولی اگر خوش شانس باشید عین دختر داییم طرف پول رو میکردونه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

نه بانک نمیتونه کاری کنههمکار بدبختم ۵ میلیون انتقال داد طرف نامرد بازی کرد پس نداد گفت میخاستی نربز ...

همکارتون شکایت نکرد؟

شنیدم میشه شکایت کرد و حساب های طرف مسدود میشده

همکارتون شکایت نکرد؟شنیدم میشه شکایت کرد و حساب های طرف مسدود میشده

نمیشه شکایت کرد

شکایتم کنید برای چند میلیون باید میلیونی خرج کنید پس نمی ارزه

فردا برید بانک اون طرف که اشتباه ریختین پیش رییس بانک گریه ژاری تا شماره اون شخص رو بده

بهش زنگ بزنید بگید باش اگر انسان باشه میریزنش 

ممنون از راهنمایی تون

خواهش خانم