2777
2789

اخرشم ولم کرد بهم گفت من قصد رابطه جدی ندارم و فقط برای گذروندن اوقات فراغت بوده و میخوام تنها باشم قلبم داغونه من با اون ادم اینده و رویاهامو تصور میکردم مگه چیکارش کردم که نامردی کرد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم دوره مجردی سه سال با یه پسری بودم خودم ولش کردم 

مرتیکه من پول شارژشو میدادم 🤣 

با شوهرم آشنا شدم و به شوهرم گفتم که با یکی تو رابطه هستم سه ساله همچین آدمی هستش ایشون هم راهنماییم کرد و کات کردم باهاش 

💚🌱

منم دوره مجردی سه سال با یه پسری بودم خودم ولش کردم مرتیکه من پول شارژشو میدادم 🤣 با شوهرم آشنا شدم ...

این با اینکه تو عمرش واسه من یه شارژ نزد و اوضاع مالیشم خیلی خوب نبود من پاش موندم خودش نامردی کرد

خیلی سخته عزیزم درکت میکنم خودمم تو ی رابطه بلاتکلیفم ولی دل کندن ندارم نمیدونم بخدا چیکار کنم😓

دقیقا منم نمیتونستم دل بکنم ولی اونقدر بهونه میاورد واسه کات و اخرشم ولم کرد منم پیجمو پاک کردم و رفتم

خدا نکنه طرف بدجنس باشه و خودت ساده باشی و عاشق اون وقت که تشخیص مشخیص جایی ندار

دقیقا، جوری شده مردم قشنگ فیلم بازی میکنن تشخیص خوبو بدو واقعییت سخت شده طرف 20سالع باهم زندگی میکنن هنوز همو درست نشناختن ما تو 2.3چجوری تشخیص بدیم😓🥲