هرچندروز یکبار ی نفر میاد بالا پشت بوم فیش یکی ازجهت ها رو باز مکنه میره دزد نیست اگر دزد بودکلا همه چیزو میبردفقط فیش کوچولو ده هزارتومانی باز مکنه میبره ما باز میریم یکی دیگه میزاریم باز دوباره همون جهت بازمکنه بقیه همه چیز سرجاش ب نظرتون نیت این ادم چیه من روزا تو خونه تنهام میترسم کاش دزد بود همه چیز و میبرد دیونه ای چیزی هست بدتر ادم میترسه معلوم نیست کی چ ساعتی میاد چیزی متوجه نشدیم پشت بوم ب گوچه راه نداره فقط همسایه ب هم متصله
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ای وای میخواد چیکار خخخخ تنها بودی نرو بالا پشتبوم اگه میتونید دوربین بزارین ببخشیدا من بودم میریدم ...
اخه ما ندیدیم کسیوکه بریم یقه اش وبگیریم هرچند روز یکبار میاد فیش باز مکنه میبره ما متوجه نشدیم یکی میزارم جاش باز میبره عجیب تر سیم بدون فیش دوباره نصبش میکنه تمیز ومرتب