2777
2789
عنوان

میخوام با حجاب شم ولی خجالت میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پوشش به سبک المیرا شریفی مقدم و مبینا نصیری

از حق نگذریم خیلی مانتو عبایی شون شیکه

بگو اینا الگوی منن

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
قبلا همچین چیزی میگفتن. بهرصورت نمیخوام همچین چیزی درباره م بگن

اصلا مهم‌نیست.

تو معامله ات باخداست نه با خلق خدا

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
کار خوبی میکنی عزیزمکم کم شروع کن برای خودت و بقیه عادی میشه

کم کم یعنی چجوری؟ اول مثلا شالمو بدم جلو؟ 

امروز مثلا رفته بودم بیرون شالمو کامل رو سینه م انداخته بودم مشخص نباشه سینم ولی خو مانتوم کوتاه بود

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

اگه واقعا بهش رسیده بودی نگران فکر و حرف مردم نبودی

چرا انید دوست داری بدون شناخت یه نفر زود قضاوت کنی؟ بدون دونستن روحیات اون فرد؟

شاید من به حرف بقیه زیادی حساس باشم 

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

یه مانتوی مشکی بلند بپوشولی مدام شال و روسریتو عوض کن هم با حجابی هم مدام تغییر میکنه استایلتچون رنگ ...

دوست دارم شومیز دامن بپوشم و کلا تیپای مختلف ولی پول ندارم خواهر😭😭😭😭

چرا خجالت میکشی ،به کی چه ربطی داره تازه مگه فقط با حجابا شوهر میکنن که فکر کنن به خاطر اونه

نه اطراف ما قبلا اینطو بود که تا یکی حجابشو رعایت میکرد میگفتن بخاطر شوهر کردن داره اینکارو میکنه. البته خیلی قبلا ها. الان دوره و زمونه عوض شده

یه دفعه تغییر نده خودتو قدم به قدم با حجاب شو اینجوری به چشم هم نمیای

مثلا چجوری؟

میخوان با حجاب و شیک باشم ولی نمیدونم چجوری 

حد وسط باش.

حد وسط چجوریه؟

من الان مانتوم تا وسط رونمه و تقریبا گشاده. شلوارمم نیم بگه بالاش تقریبا به رونم میچسبه. شالمم جوریه که موهام بیرونه 

خب این حد وسطه الان؟

من میخوام کلا موهام مشخص نباشه لباس بلند و گشاد بپوشم

پس چرا عملیش نمیکنیبیشتر به فکر مردمی

خیلی حرف مردم روم تاثیر داره راستش