2777
2789
عنوان

کارم درست بود قرمه سبزی ندادم

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 29 پست

کار درستی کردی مگه غذای مونده چقدر بود که به چند تا مرد خسته و گشنه برسه نمیشه که فقط برای یک نفر بفرستی‌.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

💆‍♀️ اگه میدادم از عذاب وجدان میمیردم‌. دیروز کلی خودمو خسته کردم ظرف شستم غذا پختم بعد مگه میشه خو ...

بخور بابا نوش جونت برادر شوهرت مگه بچست شوهرت میگه آبگوشت دوست نداره فلان غذارو بخوره حالا یه یه روز بد بخوره به جایی نمیخوره

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

به شوهرم گفتم خوردم.کجاش زشته خودم نخوردم یه لقمه دیروز

اوو خانخوردی چی،شدمثلا

بچه بازیا چیه 

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

خودم نخوردم دیروز نگهداشتم امروز بخورم

خب عزیزم شمابهتر بود همون دیروز میخوردی الانم اشکالی نداره ولی من اگه بودم قطعا به برادرشوهرم میدادم بخوره و اینکه شما عروس اون خونواده ای احتمال زیاد خبر داری برادرشوهرت ابگوشت دوست نداره براش یه چیز دیگه درست میکردی و البته هیچ کدوم از ما جای شما نیستیم و نمیدونیم چه شرایطی دارید 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
مادرشوهرم طبقه بالامونه میتونست بره خونشون بخوره

حال خونه مامانش نه خونه داداشش.اون بدبخت که اصلا نمیدونسته.شوهرت گفته قرمه داریم.در هر حال برا من قابل درک نیس این حرکت.سر یه غذا اونم یه جیزی مثل قرمه سبزی که انقد دم دستیه، روی شوهرمو زمین بندازم و شرمندش کنم‌میش داداشش