2777
2789

من توی شهر غریبم و یه بچه دارم چند روزه پکیج خراب شده و اب گرم نداریم اکثر مواقع

امروز همکار شوهرم اومده شهر ما مسافرت شوهرم اول صبح از سرکارش اومده پیشواز اینا تا هتل رسوندتشون و دوباره برگشته سرکارش منم خیلی ناراحت شدم گفتم کار خودمونو از تنبلیت امروز فردا میندازی ولی به خاطر دوستت پاشدی اومدی ....

اینم میگه من از سرکار اومدم خونه تو یه چای بهم نمیدی میخوابم روم پتو نمیکشی واسم ارزش قایل نیستی.....

حالا نمیدونم باهاش قهربشم یا بیخیال بشم🤔

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهر برای بچه هاس باهاش صحبت کن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

😐خب بیشتر بهش برس😐😐چرا کاری کردی که از خونه فراری شه

با قهر کردنت ازش دورتر میشی

خدا مارو برای هم نمیخواست ؛ فقط میخواست همو فهمیده باشیم !!! بدونیم نیمه ی ما مال ما نیست ؛ فقط خواست نیمه مون رو دیده باشیم !!!!  تموم لحظه های این تب تلخ ؛ خدا از حسرت ما با خبر بود !!!  خودش مارو برای هم نمیخواست ؛ خودت دیدی دعامون بی اثر بود