2777
2789

۲ ماهه الان ایفون گرفتم تا قبلش کلی منتظر بودم

حالا این دوماه هیچ استفاده ای نمیکنم و لذتی ازش نمیبرم همش گوشی قبلیم دستمه 

چکار کنم به اون عادت کنم اینو ول کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدتش به من ، من زود عادت میکنم قول میدم

فقط 35 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

منم ایفون خریدم تا یکماه اول بهش دست نمیزدم😐🤣

میترسیدم هلث باتریش کم بشه

الان مثل چی ازش کار میکشم😂چون متوجه شدم هلث باتری وقتی استفاده نکنی زودتر خالی میشه استفاده کنی خیلی دیرتر 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

چکار میکنی حالا شما

سرکار چون دائم اینور اونور افتاده گوشی قبلیمو استفاده میکنم 

توخیابون گوشی قبلیمو استفاده میکنم 

خونم چون عادت کردم گوشی قبلیمو استفاده میکنم😂

گوشی جدیدم صرفا شده دوربین عکاسی اگه برم جایی بیرونی طبیعتی جایی عکس میگیرم باهاش

یاسمنم💐🍂تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

منم ایفون خریدم تا یکماه اول بهش دست نمیزدم😐🤣میترسیدم هلث باتریش کم بشهالان مثل چی ازش کار میکشم😂 ...

خب یعنی کم نمیشه استفاده زیاد بکنم ازش؟

چون من کل استفاده ای که میکنم اینستاس که همش باید وی پی ان روشن باشه

خب یعنی کم نمیشه استفاده زیاد بکنم ازش؟چون من کل استفاده ای که میکنم اینستاس که همش باید وی پی ان رو ...

نه اتفاقا من استفاده نمیکردم کم می‌شد الان خیلی دیرتر کم میشه 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵