2777
2789
عنوان

شما جای برادرم بودی با کدوم دختر ازدواج میکردی🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1709 بازدید | 106 پست

اختلاف سنی هر دو با برادرت زیاد هست و برای یک پسر که ۳۰ سالشه نه سن ۱۹ مناسبه نه ۲۲

اما در مورد دختر اول بحث علاقه وجود داره که خیلی با ارزشه

موضوع عجیب اینکه من تا حالا ندیده بودم خانواده ای اینقدر روی اوضاع مالی دختر حساسیت نشان بدهند حتی طلا و ...

و اینکه دلیل مادرتون برای انتخاب دختر دوم چیه؟؟

اولی رو گفتم چون دختره به داداشم علاقه داره فقط من میدونم دختر سنگینی هست تو رابطه هم نمیره با کسی ...

پس برادرت که به حرف مادرته همون بهتر برید دختر دومیه رو بگیرید که هر چی برادرت بچه ننه بازی در میاره لام تا کام حرف نزنه دیگه ..چون دختر اولی با اون سطح فکر نکنم همینچین دختری باشه که بتونه یه پسر که به دهن مادرش نگاه میکنه رو تحمل کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم حقوق

رشته حقوق متوسط هست؟

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

شما چرا همش ب وضع مالی اشاره کردید؟بنظرم وضع مالی دختز ملاک نیس اصلامادر شما از اون دسته افراد هستن ...

والا خب خودمون وضعمون وقتی انچنانی نیس حداقل یه دختر بالاتر بگیریم ک یجا بدرد داداشم بخوره میدونم غیر منطقی هست ولی جامعمون این شکلیه 

دوم اینک بخت ب داداشم رو کرده دختر اولیه داداشم میخواد وگرنه هرگز به داداشم زن بدادن

با افتخار لرم❤️

پس برادرت که به حرف مادرته همون بهتر برید دختر دومیه رو بگیرید که هر چی برادرت بچه ننه بازی در میاره ...

دقیقاا داداشم تک پسره و بچه ننه هست مامانم بگه اب بخور اب میخوره بگه نخور نمیخوره اصلا هیچ تصمیمی نمیتونه تنها خودش تواین سن بگیره ماهم خسته شدیم گفتیم براش رن بگیریم ازینجا داداشم بره حداقل مامانم یکم به خودش بیاد 

با افتخار لرم❤️