2777
2789
عنوان

من کسیو ندارم جز اوننننننن😭😭😭

54 بازدید | 7 پست

من کسیو جز همسرم ندارم ولی نمیتونم باهاش درد ودل کنم شما هم هیچکدوم تایپک های منو نمیبینید دوسداارم خودمو بکشم تایپک قبلم کسی نبومدددد یه دل داری بده😭😭😭😭

من جز اینجا هیچ کسو ندارم بعد شوهرم

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستی نداری که بهش درد هاتو بگی البته تو این دنیا همه فیک ان😔

نمیتونم اوج نداری و دست تنگیمونو برای دوستم بگم برای شوهرمم بگم ناراحت میشه 😭

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

نمیتونم اوج نداری و دست تنگیمونو برای دوستم بگم برای شوهرمم بگم ناراحت میشه 😭

من درکی از زندگی متاهلی ندارم ولی میدونم زنو مرد ها باید درد هاشون رو بهم بگن این روز  ها حتی آدم واقعی هم کم پیدا میشه دردتو بهش بگی

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه

من درکی از زندگی متاهلی ندارم ولی میدونم زنو مرد ها باید درد هاشون رو بهم بگن این روز ها حتی آدم وا ...

شما چون متاهل نیستی نمیدونی چقد سخته یه مرد بخاطر نداریش طعنه بشنوه کلا از اون ادما متنفر میشه و نا امید