2777
2789
عنوان

مداد رنگی برای نقاشی

61 بازدید | 12 پست

چی خوبه؟ برای کار حرفه ای 

شنیدم پلی کروم بهترین واقعا همینجور؟ 

یکبار فابرکاستل بین مداد رنگی های دیگه امتحان کردم خوب نبود 

کنته سفید درست که دست بزنی همینجوری رنگش مثل گچ بره ماک شه؟

تجربه دارید راهنمایی کنید🙏

...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا ک نقاشی می‌کشیدم میگفتن فابرکاستل بهترینه که 48 تاییش داشتم 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
فابرکاستل زیاد از حد گرونه چند تایی می خواهی؟

هنوز نمی دونم

پولم به دوازده تایی یا ۲۴ تاش برسه

اما همین برای مثلا اریا خیلی بیشتر شاید ۱۲۰تا

خودم ۳۶ رنگ دارم اما حس می کنم خوب نی رنگ سفیدم ندارم

...

هنوز نمی دونمپولم به دوازده تایی یا ۲۴ تاش برسهاما همین برای مثلا اریا خیلی بیشتر شاید ۱۲۰تاخودم ۳۶ ...

من تا حالا چند تا 24 و 36 تایی برای بچه ام خریدم 

ببین مارک آریا اولش خوبه چند بار که بتراشی بقیه مداد دیگه سریع نوکش می شکنه و رنگدانه هم نداره

مارک ووک 24 تایی هم خریدم رنگ هاش جالب نیست

36 رنگ سی کلاس خریدم خوب بوده رنگ دانه هاش هم خوب بوده 

اگه 36 تایی یا 48 تایی بخری و لذت کار کردن با انواع طیف رنگ ها رو بچشی دیگه سمت مداد رنگی کم تعداد نمی ری 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

هنوز نمی دونمپولم به دوازده تایی یا ۲۴ تاش برسهاما همین برای مثلا اریا خیلی بیشتر شاید ۱۲۰تاخودم ۳۶ ...

چقدر می خواهی هزینه کنی؟  قیمت ها رو از دیججی کالا ببین و نظرات بخون و بعد انتخاب کن که چی می خواهی

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!