همینطوری خواستم بدونم کسی تو گند و گ وه زندگی کرده من وسایلم اون وسط بود جالب اینه از این اتاق میکشوندیم تو اون اتاق از اون اتاق به این اتاق گاز و لباسشویی و هیچی هم نداشتم
اوایل که خونمون رو درست کردیم و اومدیم توش اصلا هیچی نداشت ،نه روشویی نه سینک نه کابینت نه گاز کلا تو چاردیواری زندگی میکردیم،به مرور درستشون کردیم
فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره خیلی سختی کشیدم خیلیییی زیاد منتها باز سازی نبود اول دوتا اتاق ساختیم اومدیم همونجا زندگی کردیم بعدش کل خونه رو کم کم ساختیم خداروشکر تموم شدن اون روزا
امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭
خونهه با خونه ای ک توش زندگی میکنیمدو ساعت فاصله داره بچه هامم اونجا ثبت نام کردم
صب ساعت ۵ونیم ۶ میریم اونجا بچه هامو میزارم مدرسه میرمتو همون خونه درحال بازسازی کمکی باشه انجام میدم ناهارو صبحانه رو هم تو اون وضع میخوریم بچه ها از مدرسه میان همونجا میگذردنن تا شب ک بیایم برای شام و خواب
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️