2777
2789

من الان دهم تجربی ام. اگه جای من بودین، از الان برای درس چیکار میکردین؟ الان از چیزی پشیمونید که بگید کاش دهم یازدهم فلان کارو میکردم...؟ 

💚اللهم عجل لولیک الفرج 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عامل اصلی درس نخوندن گوشیه خیلی کمش کنید 

زیاد فیلم آموزشی نبینید 

هزار تا کتاب جورواجور دور خودتون جمع نکنید 

هی از این مشاور به اون مشاور نپرید یکی و انتخواب کنید و باهاش پیش برید 

گذارش کار فیک برای مشاور نفرستید 

حتما تست و آزمون بدید و مرور و تحلیل کنید 

کتاب درسی و کنار نذارید و بخونیدش 

خودتونو با تشریحی و تستی خوندن گول نزنید کلا مفهومی بخونید که هم بتونید تست بزنید هم سوال حل کنید 

اگه امروز مشکلی پیش اومد و نتونستی بخونی دیگه کل روزو خراب نکن بگو فردا بیشتر میخونم چون قرار نیست این اتفاق بیوفته 😐

دنبال شروع کردن از شنبه و تاریخ رند و ساعت رند نباش 🫥🫡

خیال بافی نکن 

اخبار و دنبال نکنید 

حتما اینستا رو حذف کنید 

و در آخر. شما با هر تستی که سر جلسه کنکور می‌زنید دارید آینده تونو می‌سازید پس با آیندتون بازی نکنید

اینا رو قبلا تو یه تاپیک گفتم 

ولی حتما حتما گوشی و بذار کنار و دیسیپلین داشته باش یعنی اگه هر روز ۴ ساعت بخونی بهتر از اینه که یه روز ۲ ساعت بخونی یه روز ۱۲ ساعت 

سوال دیگه ای داشتی میتونی بپرسی

عامل اصلی درس نخوندن گوشیه خیلی کمش کنید زیاد فیلم آموزشی نبینید هزار تا کتاب جورواجور دور خودتون جم ...

گوشی خیلی میرم نمیدونم چیکار کنم. فیلم آموزشی هم برای درس های ریاضی و فیزیک و قسمت محاسبات شیمی حتما باید ببینم اصلا انگار بدون فيلم چیزی بلد نیستم

کتاب کمک آموزشی هم برای درس های تخصصی هر کدوم یدونه خریدم

مشاور ندارم

💚اللهم عجل لولیک الفرج 💚

از همین الان بخون، کم کم با کلاس پیش برو ، و پله پله جلو برو

اگر افت تحصیلی کردی نترس چون عادیه و نا امید نشو

اگه کتاب رو یه بار خوندی یاد نگرفتی دوبار سه بار یا حتی ۱۰بار بخون یا کلاس و معلم جدید رو امتحان کن ، قرار نیست با همون بار اول خوندن یاد بگیری

اگر حتی پشت کنکور موندی نترس، تو ۲۰ سالگی بری رشته عالی بهتر از این هست که تو ۱۸ سالگی بری رشته به درد نخور

اینایی که من گفتم دیگه ته ته ته اش هست،بدترین شرایط رو گفتم که اگر پیش اومد ناراحت نشی

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

اینا رو قبلا تو یه تاپیک گفتم ولی حتما حتما گوشی و بذار کنار و دیسیپلین داشته باش یعنی اگه هر روز ۴ ...

چطوری گوشی رو بذارم کنار؟ اصلا خیلی وابسته شدم بهش. مثلا دارم سریال میبینم بین سریال همش گوشیمو چک میکنم

💚اللهم عجل لولیک الفرج 💚

گوشی خیلی میرم نمیدونم چیکار کنم. فیلم آموزشی هم برای درس های ریاضی و فیزیک و قسمت محاسبات شیمی حتما ...

نمیخوام دلسردت کنم ولی همین گوشی فیلم آموزشی باعث شد من پشت بمونم توهم زده بودم بدون فیلم هیچی بلد نیستم اما الان میبینم این طور نیست 

امسال نیازی نیست خیلی به خودت سخت بگیری. صرفا سعی کن درس دهمتو همین الان یاد بگیری که سال دوازدهم نیای وقت بزاری روی فهم مطالب دهم فقط حالت مرور برات داشته باشه. خودتو نکش ولی صفر هم نباش

گوشیتم لازم نیست صفر کنی ولی یه تایم خاص براش داشته باش مثلا روزی یک ساعت حالا خودت میتونی این یک ساعتو تقسیم کنی به ۴ تا ۱۵ دقیقه ای و در طول روز مشغول شی میتونی پشت سر هم یک ساعت ازش استفدده کنی بیشتر از این نه برای خودت قانون بزار

و اینکه سعی کن از الان تست زنیو یاد بگیری کم کم. یه ازمونم شرکت کنی بد نیست

چطوری گوشی رو بذارم کنار؟ اصلا خیلی وابسته شدم بهش. مثلا دارم سریال میبینم بین سریال همش گوشیمو چک م ...

منم روزی بالای ۱۰ ساعت گوشی دستم بود ولی الان نه 

فقط کافیه ‌کنارت نباشه بده به مامانت اولش شاید سخت باشه ولی بعد عادت میکنی

اینا رو قبلا تو یه تاپیک گفتم ولی حتما حتما گوشی و بذار کنار و دیسیپلین داشته باش یعنی اگه هر روز ۴ ...

سلام

خوابم زیاد میشه وقتی میخونم 

اگه ی روز نتونستم بخونم چطور جبران کنم؟ 

از همین الان بخون، کم کم با کلاس پیش برو ، و پله پله جلو برواگر افت تحصیلی کردی نترس چون عادیه و نا ...

یه پست هایی توی اینستا میبینم مشاورا میگن باید تندخوانی باشی و فلان درس رو باید توی بار اول حتی اگه کامل هم با نگیری ولی تا حدی یاد بگیری. اصلا همچین چیزایی که میبینم نا امید میشم

💚اللهم عجل لولیک الفرج 💚