2777
2789

من صمیمی ترین دوستمو دیگه حوصلشو ندارم چون جدیدا همه حرفاش اینه شوهر ایندم چه شکلیه چیکارس همش درگیر اینه که بچه های نداشتش قشنگ بشن😐😂

خلاصه درگیر فکر شوهرو بچه

حالا من بیشتر تو فکر دانشگاه مد و لباس و تفریحم اصلا حوصله این حرفاشو ندارم موندم چیکار کنم مستقیم بگم ناراحت میشه 6 ساله دوستیم ولی جدیدا تفکراتمون دیگه مثل هم نیست

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

ما اکیپ سه نفره ایم

من و اونیکی درگیر بازیگرها و این چیزاییم کلا ازینا حرف میزنیم ولی اونیکی خیلی بچه مثبته اصلا بازیگرا رو نمیشناسه فقط حرف میزنیم میگه خب چرا و این چیزا 

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

آره و کم کم ارتباطم رو کم کردم تا جایی که قطع شد

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما اکیپ سه نفره ایممن و اونیکی درگیر بازیگرها و این چیزاییم کلا ازینا حرف میزنیم ولی اونیکی خیلی بچه ...

خب اینطوری اوکیه اون توقع داره وقتی راجع به ویژگی های شوهر ایندش رویا پردازی میکنه منم  همراهیش کنم ولی خوشم نمیاد

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

اون این چیزارو میگه توام دغدغه های خودتو بگو. دوستت اگر ادم بدی نیست و بهت ضربه نمیزنه و فقط از لحاظ فکری باهم متفاوت هستین خب این مشکلی نیست دوست که اگر دقیق عین ادم باشه ادم حوصله ش سرمیره 😁 

ولی اگر میبینی داره وقتت هدر میره و واقعا هیچ لذت و خوشحالی ای باهاش نداری خب ارتباطتو کمتر کن

خب اینطوری اوکیه اون توقع داره وقتی راجع به ویژگی های شوهر ایندش رویا پردازی میکنه منم همراهیش کنم ...

گآهی فکر مبکنم بنظرم حیلی یه جوریه

هیچی از حرفامون نمیفهمه

من و اون از الان برنامه تابستون چیدیم:/

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

چند سال دیگه وقتی میبینی اون داره بچه هاشو بزرگ می‌کنه راحت با پول شوهرش خوش میگذرونه ولی تو ساعت شیش صبح بیدار شدی و میری سر کار اون خوابه تا ظهر ، بعد تو با بدبختی خودت و پول خودت خونه خریدی ماشین خریدی و در تنهایی خودت داری زندگی می‌کنی ، میفهمی اینجا ایرانه و دستاورد اون دوستت که سن کم با یه مرد ازدواج کرد و دو شکم زایید و بزرگ کرد از تو بیشتره . این جامعه ی جهنمی به روز اینو به بیشتر دخترهای موفق نشون میده .

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
اون این چیزارو میگه توام دغدغه های خودتو بگو. دوستت اگر ادم بدی نیست و بهت ضربه نمیزنه و فقط از لحاظ ...

میدونی اون میگه تو راجع به دانشگاه حرف نزن حوصلم سر میره من فقط اینجور حرفا رو بزنم اگه منم از علایقم میگفتم برام قابل تحمل تر بود ولی اینکه فقط حرفاشو بشنوم کلافم میکنه

من سه تا رفیق صمیمی داشتم یدونشونو که سر دوس پسرش از دست دادم یدونشونم واقعا دیگه اخلاقمون بهم نمیخورد چون ازدواج کرد و یسره بحث شوهرو خونه زندگی میکرد به فکش امون نمیداد انقد حرف از شوهرش میزد اون یکیم ک تا شوهر کرد چسبید به شوهرش و دیگه مارو یادش رفت ک الان جدا شده البته بعضی وقتا پیام میده اما من دیگه نمیخام صمیمی شم اخه سر ی شوهر قید منو بزنی😐💔

کوردم🌱

چند سال دیگه وقتی میبینی اون داره بچه هاشو بزرگ می‌کنه راحت با پول شوهرش خوش میگذرونه ولی تو ساعت شی ...

من از این مدل زندگی راضی ام و درضمن بحث تاپیکم دستاورد های شوهر کردن نیست😐😂

من سه تا رفیق صمیمی داشتم یدونشونو که سر دوس پسرش از دست دادم یدونشونم واقعا دیگه اخلاقمون بهم نمیخو ...

همه چی زیر سر این پسراس😂

میدونی اون میگه تو راجع به دانشگاه حرف نزن حوصلم سر میره من فقط اینجور حرفا رو بزنم اگه منم از علایق ...

خب توام بگو نمیشه که اینجوری یکطرفه همش تو بگی

تراپیستت که نیستم😂😂😂

بالاخره منم مهمم. خب تو راجع به مد و همون علایق دیگت حرف بزن. نمیدونم اگر میبینی داره درمقابل فهمیدن مقاومت نشون میده خب کمتر باهاش رفت و امد کن