2777
2789
نکبت ۳۵ سالشه سربازیم نرفته شغل ثابتی گیرش نمیاد اهل مغازه. زدنم نیس

می دونستی چرا زنش شدی

چقدر آدم ها بد شدن بدونه اجازه می ادن تو زندگی تو وردنه اجازه هم تو رو درگیر خودشون می کنن و میرن خیلی دوران بدی شده...

بره یه شهر دیگه کار کنه تهران کار ریخته

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره گاهی دختر منم میگه.بخدا میبینم گاهی حسرت دیگرانو میخوره جگرم آتیش میگیره

خدا بیشتر بهتون بده عزیزم سعی کن با چیزهای دیگه سرش رو گرم کنی دختر من توی گوشی نشونش دادم رفته لبوبو ی کاغذی درست کرده توش پنبه کرده کلی هم عینک و اینا براش درست کرده خیلی دوستشون داره

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

ولی بچتو جوری بار نیاز که هرچی میخواد بخری براش اینجوری بدتر میشه جدا از بحث پولش

خب چکار کنم. مثلا همین لبو بو اصلا خوشم نمیاد اونم خوشش نمیومد چند نفر اوردن مدرسه .اینم از شون خوشش اومد الان میبینه که همه دارن همه بچه های اطرافش

ولمون کن 

خب تاکی اینجوری زندگی کنین؟۳۵سال سن زیادی نیست هنوز اول زندگیشه بره سربازیشو بیاد یا یه کاردیگه که پایان خدمت نخوادالان زن ومرد باهم کارمیکنن زندگی نمی چرخه هیچ کس کارنکنه که دیگه واویلا 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

مدرسش و باشگاهش خییییییلی دوووووره؟

پیاده ۲۰دقیقا راهه تا مدرسه. تا باشگاه نیمساعت 

ژیمناستیکو خییلی علاقه داره با بدبختی پولشو جور میکنم .

اگه بتونم کلاس زبانم تابستون ثبت نامش کنم خوبه.

دیگه غلطیه که کردم بچه دار شدم بلید همه چی به دل خودم بذارم تا بچم یرو سامون بگیره

ولمون کن 

بعنوان کسی که خانوادش یک زندگی معمولی رو به پایین داشتن خیلی وقتا نتونستن خواسته هامو بخرن هزینه های دندونپزشکی بدن و سفر ، با اینکه همه اینارو الان خودم دارم ولی اگر انتخاب داشتم دلم میخواست بدنیا نیام. تروما بچگی و تصویر کمبود خیلی بده 

خب چکار کنم. مثلا همین لبو بو اصلا خوشم نمیاد اونم خوشش نمیومد چند نفر اوردن مدرسه .اینم از شون خوشش ...

خب تو توضیح بده بدرد نمیخوره عروسک قشنگی نیست بگو جاش یچیز دیگه میخرم بگو یچی میخرم که استفاده کنی بگو مامان برات یدونه کادو خوشگلتر می‌خره 

تا سه چهار بار هرچی گفت اینجوری راضیش کن 

تا آخر یچیزی براش بخر دفتر یا مداد فانتزی توش بنویسه ذوق کنه هم ارزونتره هم بکارش میاد 

هم بچت پرتوقع نمیشه 

مشکل شما همون بی مسئولیتی شوهرته.

وگرنه ما بی پول هم نیستیم 

ولی منم پسرمو پیاده میبرم میارم

اتفاقا بچه ها انرژی شون زیاده. اینجوری تخلیه میشه. و اتفاقا تو راه کلی با هم حرف می‌زنیم. برام تعریف می‌کنه از همه جا...تازه یه بچه دوماهه دارم با کالسکه میریم.

هم برای خودم ورزش میشه هم بچه م. حتما باید پول باشگاه بدیم؟؟؟

بعدم لبوبو چیه نماد شیطان پرستی ؟ صدسال نمی‌خرم برا بچه م.

تولد هم مگه کاری داره؟ یه کیک بپز خودت. یه کادو هم بخر. در حد ۳۰۰-۴۰۰. با چهارتا بادکنک و به بسته فشفشه. والسلام. مهم اینه که خوشحال باشی بگی بخندی بچه تو شاد کنی...

که البته شوهر بد تمام انرژی آدمو میگیره...حق داری درکت میکنم قشنگ...

اگه سرمایه داره و مغازه نمیزنه خودت نمیتونی بزنی؟

سرمایه که نداره.. ولی خب وامو ..میتونه بگیره.. کار قصابیش خوبه حداقل میگم قصابی بزن گوش نمیده

حالا داشاش قول دادن پول بذارن سرهم پرایدی براش بگیرن . یکساله میگن فعلا خبری نیس. شوهرمم وام گرفته پولشم خورد داداشاش چون ضامنن قسط میدن

ولمون کن 

موافقم بچه دار شدن شرایط مالی و روحی خوبی میخواد، ولی من پول دارم ولی زیاد رو نمیدم هرچی میخواد بخره ...

من اصلا پولم باشه تبلت نمیگیرم...   گوشی خود منو روانی کرده از بس معتادش شدم نمیخوام بچمم تو سن کم اینجور شه

ولمون کن