2777
2789
عنوان

سوال درمورد نوزادهایی که میمیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 3950 بازدید | 108 پست
ن عزیزم کاش جنین شش ماه بود بچم نوزاد شش ماهه بود

وااای  

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉
ااهی  بمیرم چرا؟😞

خدا نکنه گلم 

مشکل قلبی داشت😢

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزززززیزم باور میکنی فقط منو تو همدیگرو میتونیم درک کنیم فقط همین

میدونم عزیزم خیلی سخته یادمه گفتی اتاقشونو چیدم دقیقا همین اتفاق برام افتاد با این تفاوت که پسر من ماه 9 دنیا اومد زنده بود بمیرم براش

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪
بچم پسره😐 با کی اشتباه گرفتی منو🤔

ن اشتباه نکردم ی لحظه فکر کردم دختره خب حالا گل پسرت خوبه

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
خدای من خیلی دردناکه بچت جلو چشمات زجر بکشه

اصلا تصورشم سخته من داغون شدم داغون هستم 

میدونم عزیزم خیلی سخته یادمه گفتی اتاقشونو چیدم دقیقا همین اتفاق برام افتاد با این تفاوت که پسر من م ...

خودتو ناراحت نکن چیکار میشه کرد نمیشه با خدا جنگید همش میگم خودت داده بودی گرفتی ولی دیگه خیلی داری برام سخت میگیری . با سن کمم خیلی سختی کشیدم خیلیییییی .چون مجبورم کردم طلیعی بدنیا بیارمشون دوتا جنین مرده رو مرگ رو جلوی چشام دیدم

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
خدا نکنه گلم  مشکل قلبی داشت😢

انشاالله خدا دوباره  بهت برشگردونه یه پسر نازو سالم

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!

حتی اگر عًوی از بدن قطع کنن تحویل میدن حتما جنازه نوزادم تحوبل میدن 

ولی چه وحشتناک خدا برا هیشکی نخواد😟

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
انشاالله خدا دوباره  بهت برشگردونه یه پسر نازو سالم

فدات شم خواهری خدا بهم الان ی پسر ناز داده روزی هزار بار وقت اذان خدارو شکر میکنم ولی بازم داغون هستم حتی یکبارم پسرم از جلوی چشمم نمیره کنار

اصلا تصورشم سخته من داغون شدم داغون هستم 

ای خدا خیلی سخته خدا بعد آرامش بده دوست خوبم

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪
خودتو ناراحت نکن چیکار میشه کرد نمیشه با خدا جنگید همش میگم خودت داده بودی گرفتی ولی دیگه خیلی داری ...

نمیشه با خدا جنگید . تنها چیزی که میگم اینکه پسرمو بردی ولی تو روخدا بهم بچه سالم بده به همه بده خیلی سخته چشم انتظاری سخته