2777
2789
عنوان

سوال درمورد نوزادهایی که میمیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 3948 بازدید | 108 پست
دلم برای آیه تنگ شده عکسش را یه لحظه می زاری

اینجا توی این تاپیک عکسِ بچم رو بذارم آخه نازنین بانو؟😑

انشالله بعدا توی یکی از تاپیکهای خودم میذارم

.Pain🔥you made me a believer

وای محمد امین پدر منو دراورده چهار روزه اصلا خوب شیر نمیخوره منو یادته موقع زایمانت گفتم من 11دی وقت ...

اره عزیزم الان یادم اومد 

من ۱۶ زایمان کردم 

نیکان کولیک داشت پدرو درومد تا خوب شد

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکرررر.

ای وای ببخشید استیکره اشتب شد😘😘😘

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
اره عزیزم الان یادم اومد  من ۱۶ زایمان کردم  نیکان کولیک داشت پدرو درومد تا خوب شد

اره پسر منم تا چهل روزگی داشت هرچیم دادم فایده نکرد اخر خود ب خود خوب شد

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
ای جان عزیزم خداروشکر  خدا برات نگهش داره

قربونت برم

خداروشکر که خوب شد 🤗

قربونت برم گل پسرتو ببوس😘

من تهران بدنیا اومدم با خواهر دوقلوم

اون یک شب زنده میمونه

مامان بابام میگن بهمون ندادنش

اینام کم سن تو شهر غریب پیگیر نمیشن با من برمیگردن فقط

خیلی دوس دارم میدونستم چیکارش کردن

برا اولین بار بغضم شکست و گریه افتادم بیادش

پیج خوشمزه من @angel__dessert

خدا به همه مامانا صبر بده عزیزم اونایی که بچشونو از دست دادن مادرشهید حساب میشن اون دنیا بچه هاشون شفاعتشونو میکنن وخدا به اونایی که انتظار بچه میکشن مثل من ایشالا به زودی زود نی نی بده دامن همه سبز بشه

الهی آمین 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
 من تهران بدنیا اومدم با خواهر دوقلوم اون یک شب زنده میمونه مامان بابام میگن بهمون ندادنش ...

آخی الهی بگردم خدا ازشون نگذره که نمیدن بچرو 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اشکال نداره دوست نداری نزار خدای ما منتظرها هم بزرگه

ایشالا خدا به همه نی نی بده. الهی هیچ کس منتظر نمونه

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪