2777
2789

همشونم که ماشالله از نوع مبارزه با راحت طلبی و ایجاد صبر و .....

میخوام برم خونه مادرم چندساعت بدون بچه ها🫠🫠

خدا قربونت برم من فقط چندساعت

یکم میخوابم برمیگردم

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش میشد بچه هات بیاری پیش منبری بخابی حداقل ارزوی شما براورده میشد

عزیز دلم🥲😍

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

قربونش برم اصلا فرجه نمیده که😅

والا خیلی خسته ام

دلم میخواد برم یه جا هیچ کس کاری باهام نداشته باشه

اگه میتونی این کارو بکن

یا ببر بزارشون خونه مادرت برگرد خونه ت چندساعتی استراحت کن

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

اگه میتونی این کارو بکنیا ببر بزارشون خونه مادرت برگرد خونه ت چندساعتی استراحت کن

نه مادرم گناه داره طفلی

همسرم هست 

10روزی نبود تا یکم از سختی های این 10روز میگم میگه ای بابا چقدر تعریف میکنی...میگه مثل مردا که دوسال میرن سربازی همش خاطرات اون دوسال میگن توهم همینی🙃

میخوام حالا چندساعت تنهاشون بزارم یادش بیاد سربازی چی بود این چیه.... والااااا

حالا هرماه 10روز نیستا

فکر کن با 3تا بچه

نه مادرم گناه داره طفلیهمسرم هست 10روزی نبود تا یکم از سختی های این 10روز میگم میگه ای بابا چقدر تعر ...

خدا کمکت کنه که به بهترین شکل ممکن از پس این مسئولیت ارزشمند بربیای عزیزم ، همین کارو بکن

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

سلام ............. وای منم امروز صبح زنگ زدم به مامانم گفتم ... میخوام حدااقل یه روز تو خونه مامانم ...

عزیز دلم🥲❤️