همسرم دیشب رفت خیلی دلم گرفته بود ولی خب بچه ها فرستادم مدرسه الان هم کوچیکه بیدار شده داره باز میخوابه اگه خوابید خودمم هم تا۱۰ میخوابم بعد پامیشم کارهام کنم
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
تو دفتر مدرسه منتظرم صبحگاه تمام بشه برم سرکلاسشدیدا خوابم میاد و پریدم
چه قشنگ
منم این حسو می خوام
«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که میآمدند خطبه عقدشان را میخواندم، میگفتم خیلی از خانمها هستند که شوهرهای شان را اهل بهشت میکنند؛ خیلی خانمها هم هستند که شوهران شان را اهل جهنم میکنند؛ دست آنهاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند. ✨حسینِ زمانه مهدی (عج) است، امام مان را یاری کنیم✨
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
مسافرت اومدم با دوستم منتظرم بیدار بشه بریم صبحانه بخوریم . اتاق هتل رو تحویل بدیم بریم بگردیم تا شب ک بلیط داریم
برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که میآمدند خطبه عقدشان را میخواندم، میگفتم خیلی از خانمها هستند که شوهرهای شان را اهل بهشت میکنند؛ خیلی خانمها هم هستند که شوهران شان را اهل جهنم میکنند؛ دست آنهاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند. ✨حسینِ زمانه مهدی (عج) است، امام مان را یاری کنیم✨
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕