2777
2789

همسرم دیشب رفت خیلی دلم گرفته بود ولی خب بچه ها فرستادم مدرسه الان هم کوچیکه بیدار شده داره باز میخوابه اگه خوابید خودمم هم تا۱۰ میخوابم بعد پامیشم کارهام کنم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دفتر مدرسه منتظرم صبحگاه تمام بشه برم سرکلاسشدیدا خوابم میاد و پریدم

چه قشنگ

منم این حسو می خوام

«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهای شان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهران شان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.   ✨حسینِ زمانه مهدی (عج) است، امام مان را یاری کنیم✨
چه قشنگمنم این حسو می خوام

ان شاء الله نصیبت

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

مسافرت اومدم با دوستم منتظرم بیدار بشه بریم صبحانه بخوریم . اتاق هتل رو تحویل بدیم بریم بگردیم تا شب ک بلیط داریم 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
ان شاء الله نصیبت

ممنون ان شاءالله، التماس دعا

«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهای شان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهران شان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.   ✨حسینِ زمانه مهدی (عج) است، امام مان را یاری کنیم✨
ممنون ان شاءالله، التماس دعا

هنچنین دعا کن وامم جور بشه و ضامنم اوکی بشه🥺🙏🏻🙏🏻

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

دلم گرفته دلشوره ام دارم😔🥲

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

ببین خودم رشتم حسابداری دانشجوام از طرفی دوست دارم ارایشگری یاد بگیرم ولی سرمایشو ندارم میشه راهنمای ...

عزیزدلم اگه علاقه داری به ارایشگری حتما برووو وقتی یاد گرفتی انشاالله برای خودت سالن میزنی،درآمد خیلیی خوبی داره

(ببخش آبجی)من جوابتو دادم🥲

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن