2777
2789
عنوان

کدوم لاین آرایشگری یاد بگیرم

112 بازدید | 16 پست

بچه ها من فیبروزو یاد گرفتم بعد که سر مدل رفتم 

یه قطره خون که دیدم حالم بد شدو .. پس به جز آرایش دائم و میکاپ که هزینه زیادی میخواد،

نظرتونو بهم میگین لطفا؟؟

اکستنشن مو

اکستنشن مژه

رنگ و لایت

و....

کدوم ؟🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

کدوم سرمایه کمتر میخواد و کدوم زودتر به درآمد میرسونتم؟؟

🙏🏼💙💙💙

مژه فعلا خوبه هزینه آموزش کم داره

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم 🙏🏼🙏🏼🙏🏼واقعا سردرگمم

ولی من اگر باشم لاینی رو انتخاب می‌کنم ک همیشه باشه مثل رنگ مو که فقط آپدیت میکنی

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

به نظرتون برای کوتاهی همون چهار مدل اصلی رو حرفه‌ای بشم کافیه ؟

به نظرم اول تو اون مدل ها حرفه ای شو بعد مدل های دیگه رو هم یاد بگیر کارت خیلی میگیره

داشتی میوفتادی دستمو بگیرـ

به نظرم اول تو اون مدل ها حرفه ای شو بعد مدل های دیگه رو هم یاد بگیر کارت خیلی میگیره

ممنون از راهنمایی شما. من شاغل هستم. به نظرت اگه حرفه ای بشم میتونم فقط آخر هفته ها یعنی پنجشنبه و جمعه برم برای سالن ها کار کنم ؟

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

ممنون از راهنمایی شما. من شاغل هستم. به نظرت اگه حرفه ای بشم میتونم فقط آخر هفته ها یعنی پنجشنبه و ج ...

آره چرا که نه 

خودت به مشتری نوبت میدی و نوبت ها رو می‌ذاری برای آخر هفته 

داشتی میوفتادی دستمو بگیرـ