بچه ها زندگی مشترک دیگ شدنی نیست بااین گرونی وتورم نگید خدابزرگه بزرگ هست ولی واقعا نمشه حالا مسائل مالی ک مهنترینه به کنار همسرمناسب دیگه نیست اکثرا تنوع طلب شدن یا مردا بخاطر همین اوضاع اقتصادی افسزده شدن نمونش عشق خود من کهدرتاپیک قبلی درنظرات مفصل راجبه خودمون گفتم کیا تمایلی به ازدواج دیگه ندارن واقعا ؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره تنهایی درپیری ترسناک ونگران کننده هست و سخته ولی واقعا بهتراز ازدواج کردنه چون به شدت سختتر ودردناک تره نه آدم مناسب زندگی مشترک هست و نه شرایط متاسبش تنهایی واقعا عالیه
امسال رفتم تو ۳۰ نه با کسی تو رابطه نیستم کلا با کسی رابطه دلی برقرار نمیکنم کسی هم با من همینطور هم ...
خوشبحالت رابطه دلی سخته دردناکه تنهایی بهتره یا یه مردی که دوست عادی پاک وسالم باشه ک کم پیش میاد توو روابط ب اصطلاح عاشقانه وپارتنر داشتن مرداهمشون یا عشقبازی میخوان یا س ک س فقط فکر وذکرشون یه چیزه مومن وقرتی هم ندارن همشون همینن هرکسی بگه نه دروغه محضه خلقتشون همینه
خخخخ ای جان الهی گفتم قید ازدواج رسمیو دیگه زدم بخاطر تمام سختی ها ومشکلاتش گفتم که عاشقم وباعشقم توو رابطه ام و اون آدم زندگی مشترک نیست بیشترم بخاطر نداشتن کارثابت ونداشتن درآمد ثابت ودیدن زندگی های مشترک مزخرف بقیه ووضعیت اجتماع کلا افسرده شده درتاپیکای قبلی توو قسمت نظرات راجبه خودمون گفتم به نظرم تنهایی و تنها با عشق بهترین ولی خب خیلی دردناک وسختی هم داره مسلما یا باید ازاول تنهای تنها بود حالا که وارد مسیر عاشقی آدم شده باید تا تهش بره