2777
2789

بچه ها زندگی مشترک دیگ شدنی نیست بااین گرونی وتورم نگید خدابزرگه بزرگ هست ولی واقعا نمشه حالا مسائل مالی ک مهنترینه به کنار همسرمناسب دیگه نیست اکثرا تنوع طلب شدن یا مردا بخاطر همین اوضاع اقتصادی افسزده شدن نمونش عشق خود من کهدرتاپیک قبلی درنظرات مفصل راجبه خودمون گفتم کیا تمایلی به ازدواج دیگه ندارن واقعا ؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ولی تنهایی تو پیریم سخت به نظر میاد

چند سالته؟باکسی دررابطه نیستی؟

آره تنهایی درپیری ترسناک ونگران کننده هست و سخته ولی واقعا بهتراز ازدواج کردنه چون به شدت سختتر ودردناک تره نه آدم مناسب زندگی مشترک هست و نه شرایط متاسبش تنهایی واقعا عالیه 

منکلا زندگیا چرت شده. هرکی از زندگی مشترکش میگه خیلی مزخرفهمسائل مالی هم که گند زده مردا همه بی پولن ...

دقیقا واقعا ازدواج رسمی وزندگی مشترک چرت محض شده وتنهایی عالیه فقط ترس واسترس تنهایی درپیری هست وزمان بیماری و... 

شما چندسالته؟باکسی دررابطه هستی؟

چند سالته؟باکسی دررابطه نیستی؟آره تنهایی درپیری ترسناک ونگران کننده هست و سخته ولی واقعا بهتراز ازدو ...

امسال رفتم تو ۳۰ نه با کسی تو رابطه نیستم کلا با کسی رابطه دلی برقرار نمیکنم کسی هم با من همینطور همه دنبال رابطه هستن منم بدم میاد

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
دقیقا واقعا ازدواج رسمی وزندگی مشترک چرت محض شده وتنهایی عالیه فقط ترس واسترس تنهایی درپیری هست وزما ...

پیری هم نصف پیرزنا تنهان چون معمولا مرد زودتر میمیره نمونش پدر خودم زودتر فوت کرد

من ۳۶. با کسی فاب نیستم

چجوری قید ازدواجو میزنین؟

من متاهلم

فیلم عاشقانه میبینم دلم میخواد دوباره عاشق شم

یوقتا قاطی میکنم دلمومیخواد طلاث بگیرم ولی توهمون لحظه ب فکر کیس بعدی ازدواجم

اصن یه ثانیه زنگی بدون جنس مخالف تو تصورمم جایی نداره

چجوری میتونین اینو ب من بگید😁🤌

امسال رفتم تو ۳۰ نه با کسی تو رابطه نیستم کلا با کسی رابطه دلی برقرار نمیکنم کسی هم با من همینطور هم ...

خوشبحالت رابطه دلی سخته دردناکه تنهایی بهتره یا یه مردی که دوست عادی پاک وسالم باشه ک کم پیش میاد توو روابط ب اصطلاح عاشقانه وپارتنر داشتن مرداهمشون یا عشقبازی میخوان یا س ک س فقط فکر وذکرشون یه چیزه مومن وقرتی هم ندارن همشون همینن هرکسی بگه نه دروغه محضه خلقتشون همینه

چجوری قید ازدواجو میزنین؟من متاهلمفیلم عاشقانه میبینم دلم میخواد دوباره عاشق شمیوقتا قاطی میکنم دلمو ...

خخخخ ای جان الهی گفتم قید ازدواج رسمیو دیگه زدم بخاطر تمام سختی ها ومشکلاتش گفتم که عاشقم وباعشقم توو رابطه ام و اون آدم زندگی مشترک نیست بیشترم بخاطر نداشتن کارثابت ونداشتن درآمد ثابت ودیدن زندگی های مشترک مزخرف بقیه ووضعیت اجتماع کلا افسرده شده درتاپیکای قبلی توو قسمت نظرات راجبه خودمون گفتم به نظرم تنهایی و تنها با عشق بهترین ولی خب خیلی دردناک وسختی هم داره مسلما یا باید ازاول تنهای تنها بود حالا که وارد مسیر عاشقی آدم شده باید تا تهش بره

چجوری قید ازدواجو میزنین؟من متاهلمفیلم عاشقانه میبینم دلم میخواد دوباره عاشق شمیوقتا قاطی میکنم دلمو ...

کاش من مثل تو بودم پس چرا من بدم ازشون میاد

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
پیری هم نصف پیرزنا تنهان چون معمولا مرد زودتر میمیره نمونش پدر خودم زودتر فوت کردمن ۳۶. با کسی فاب ن ...

آره به این مسائلم فکرکردم ...دوست آقا عادی داری یاارتباط فقط فاب نیستین یاکلا رابطه نداری؟

خخخخ ای جان الهی گفتم قید ازدواج رسمیو دیگه زدم بخاطر تمام سختی ها ومشکلاتش گفتم که عاشقم وباعشقم تو ...

ایشالا ک عشقتون پایدارباشه عزیزم و ب نتیجه خوب برسه

ولی منی ک میششناسم مردا رو بت میگم

مردی ک شوق ازدواج باهاتو نداره و میگه کلاا من نمیپسندم ازدواجو

یکم بیشتر راجبش تعمق کن