2777
2789
عنوان

چرا مردای متاهل بهم جذب میشن

454 بازدید | 25 پست

بچه ها من خودم خط قرمزم خیانت و مرد و زن خائن هست اما واقعا نمی‌دونم چرا اینقدر مرد متاهل بهم جذب میشن !!!بعد نه هر مرد متاهلی اینایی که زناشونو من نگاه میکنم میگم خدایا چقدر باکلاس و قشنگن 

مثلا فامیلمون خانمش کل صورتش عمله عروسکی خوشگلل کوچولو و نازه خیلی جدی مهربونم هست آنقدر عالیه من جلوس اعتماد بنفس ندارم ، شوهرشم خیلی جذابه 

بعد این شوهره فقط به من زل میزنه یجوری که من میگم یا خدا کسی نگاه های اینو نبینه 

کلا سن بالا جذبم میشه

امشبم یه اتفاق عجیب افتاد بدجوری دارم بهش فکر میکنم 

شما هم ابنجورید

قد میاکه سرت مینه دلم درده عزیز ار مه مردم تو سی مه اشکی نریز...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه برتون جذب نمیشن کلن اینا هولن پشه ماده هم براشون جذابه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ن اینجور نیستیم والا

من بجز پارتنر خودم و دونفر که از بچگی باهم بودیم و بعداً خواستگاریم شدن واقعا هیچ مرد سن کمی بهم نگاه اونجوری که حس کنم ازم خوششون اومده نکردن و از این راضیم 

ولی نمی‌دونم چرا مردای سن بالا جذبم میشن مثلا ۳۰ اینورا 

شاید تو اینطوری فکر میکنی

نه جدی اینجور نیستن که ینفر نگام کنه قصه ببافم مثلا جشن تولد دوستم که پس عموش خیلییی پولدار زنش بخدا شبیه آنجلینا جولیه 😂وای این نشست روبرو من زلللل زد بهم 

قرار کردم رفتم نشستم به جا دیگه اومد جلوم رقصید