2777
2789
عنوان

بعدمدت ها مثلا به یکی حس پیدا کرده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 45 پست
مطمئنم.به کی مهر برادرانه داشته؟😂

به تو 😂 خب چرا نرفت خواستگاریش؟ شاید بهم زدن

روانشناس اینده ، کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد بی ادبی تو.من اینجوری برداشت کردم از پیامش. با حرفا و حرکاتش سیگنال دوستی به اسی داده

نرفته بگه بیا با من دوست شو که بخواد خیانت کرده باشه ، مگه ارتباطی بینشون بوده که خیانت کرده باشه!!!!!!!!!!

روانشناس اینده ، کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

عزیزم همسرش نیست اخهدوست دخترشهپیشنهاد نداده‌‌‌...فقط غیر مستقیم با رفتارش نخ میداد

خب همون نخ دادن ینی بیا دوست بشیم دیگه. وگرنه نخ واسه چیه؟

نخ واسه دوستی نباشه پس واسه چیه؟

پنج سال پارتنر یه چیزی عین شوهره واسه یارو. به هرحال با یکی دیگه ۵ سال رابطه جدی داشته حالا اسمشو هرچی میخوای بذار

به تو 😂 خب چرا نرفت خواستگاریش؟ شاید بهم زدن

مهر برادرانه😂

اره چقدم برادرانه بود...با نگاش آدمو قورت میداد😂

نه فک نکنم

اینستاشونو پیگیری میکنم...پیج مشترک زیاد فالو دارن هنوز

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
مهر برادرانه😂اره چقدم برادرانه بود...با نگاش آدمو قورت میداد😂نه فک نکنماینستاشونو پیگیری میکنم...پ ...

😂😂😂😂😂اخبار رو کامل بگو قشنگ پیگیری کنیم

نرفته بگه بیا با من دوست شو که بخواد خیانت کرده باشه ، مگه ارتباطی بینشون بوده که خیانت کرده باشه!!! ...

تو اول ادبو رعایت کن هر وقت معذرت خواهی کردی جوابتو میدم تا برات معلوم شه

خب همون نخ دادن ینی بیا دوست بشیم دیگه. وگرنه نخ واسه چیه؟نخ واسه دوستی نباشه پس واسه چیه؟پنج سال پا ...

میدونم

واسه همین میگم...عین چوب خشک شدم ایتقدر ک وقتی فهمیدم پارتنر داره رفتارش متعجبم کرد

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
میدونمواسه همین میگم...عین چوب خشک شدم ایتقدر ک وقتی فهمیدم پارتنر داره رفتارش متعجبم کرد

آره دیگه کارش زشته. خدا هدایتش کنه . بهش اهمیت نده اگه اهل زندگی بود به کسی که ۵ سال باهاشه خیانت نمیکرد‌ . ازینا شوهر در نمیاد

😂😂😂😂😂اخبار رو کامل بگو قشنگ پیگیری کنیم

😂😂

ببین این پسر با پسر داییم دوست صمیمیه خب؟

چند روز پیش منو دختر داییم پیش هم بودیم حرفش پیش اومد گفت که با دختریه ۵ ساله....قصدشونم جدیه...عید هم خواسته بره خواستگاری ک نشده‌‌‌...و میخواد پول پس انداز کنه و این حرفا....

من سکته رو رد کردم

همش میگفتم اگه قصدش جدیه ....اون همه رفتار و توجه و نخ دادن غیر مستقیمش به من چی بود

ولی به شخصه اعتقاد دارم پسر جماعت ارزششو نداره ک ادم بخواد به خاطرش غصه بخوره

من هروقت به خاطر ماجرای خودم میرم تو فکر باخودم میگم حالا بره با اقدس الویه ازدواج کنه🤣

بعد خنده م میگیره دیگ غصه نمیخورم😁😇

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
ولی به شخصه اعتقاد دارم پسر جماعت ارزششو نداره ک ادم بخواد به خاطرش غصه بخورهمن هروقت به خاطر ماجرای ...

عزیزمممم

من خیلی تو این موارد بی شانسم

هر چی هوله ...توجهش جلبم میشه

حالا این مثلاااا آدم حسابی بودا....

😂😂ببین این پسر با پسر داییم دوست صمیمیه خب؟چند روز پیش منو دختر داییم پیش هم بودیم حرفش پیش اومد گ ...

به نظرم پول پس انداز کردن بهونس ، پسره هموز سیر نشده ، به توهم که نخ میداده ، تحتمالا از ازدواج فعلا پشیمون شده