2777
2789

چون خیلیا گفتن دولتی بهتره،گذاشتمش دولتی،کلاس اوله،اما ظاهرن معلمشون خیلی عصبی و تنده اخلاقش،امروز دخترم میگفت دلم میخاست گریه کنم چون انگار بچه ها رو دوس ندارن،حالا نمیدونم ببرمش غیر انتفاعی یا نه☹️نمیخام زده بشه چون هم خیلی باهوشه هم خیلی ذوق داشت برای مدرسه رفتن

تو چه قشنگی😍...

ربطی ب مدرسه نداره دختر منم کلاس اوله مدرسه غیرانتفاعی 

معلمشون از درس دادن و تک ب تک کاراشون فیلم میفرسته و من واقعا بهش حق میدم فک کن داره درس میده هی میگن خانم اجازه فلان چیز فلان شد خانم اجازه اب بخورم خانم اجازه برم سرویس  و خانمشون تذکر میده فلانی بشین گوش بده  دخترم میگفت مامان خانمون همش عصبی میشه بچه ها خیلی اذیت میکنن حواس مارو پرت میکنن خلاصه ک بچه ها هم تو پیش دبستانی یکم لوس شدن فک میکنن امسال مث پارساله

من جایے باختم ڪه فڪر ڪردم دارم به آرزو هام میرسم.
ربطی ب مدرسه نداره دختر منم کلاس اوله مدرسه غیرانتفاعی معلمشون از درس دادن و تک ب تک کاراشون فیلم می ...

دختر من اصن پیش نرفته،امروز میگه دوستم برای معلم ی خودکار خریده برده بهش داده،معلمه پرت کرده اونور گفته مال من نیست،بعد این دختره طفلی گفته برای شما خریدم،برداشته گفته مرسی

خب کلاس اولن ی کم محبت و توجه هم میخان

تو چه قشنگی😍...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من اصن پیش نرفته،امروز میگه دوستم برای معلم ی خودکار خریده برده بهش داده،معلمه پرت کرده اونور گ ...

این دیگ وحشیه پس 

من جایے باختم ڪه فڪر ڪردم دارم به آرزو هام میرسم.