2777
2789
عنوان

بیاید بگید به داداش احمقم چی بگم

179 بازدید | 14 پست

آقا ایشون نگران منه و فکر میکنه افسرده میشم که بشم به جهنم ..‌ حالا ایشون راه ب راه داره بهم راه و چاه نشون میده از ارز دیجیتال و فارکس و کوفت و زهرمار 

حالا میگه من ۱۰ تومن بزارم و هفته ای ی تومن سود میکنم تو فارکس... با قطعیت هم میگه  

هدفش اینه ک من سرگرم باشم ولی از وقتی که نوجوان بودم تا الان که تودهه چهارم زندگیمم مدام در حال نصیحت و ورزش صبح گاهی و مجلات روانشناسی ه .. الانم ک جدا شدم هرروز سیگنال میفرسته میگه تو فقط سیگنال ک میفرستم بزن کاری نداشته باش 

ولیییی نمیدونه ک بابا من لنگ پول هستم پول نقد که با امنیت خاطر بیاد تو جیبم ..

نمیدونه که من میخوام بشینم درس بخونم بانک قبول شم میدونم خیلی بانک سخته برا همون نمیخوان هیچکس بفهمه دارم برا بانک میخونم ولی ب داداشم گفتم ببین من روزی ۲۰ تا فرمول اقتصاد میخوام حفظ کنم دوس ندارم فارکس دوس ندارم اینکارو باز میگه آره امتحان کن ... 

بخدا خسته شدم ازش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکرانته بنده خدا در توانش مبخواد کمکت کنه

روانشناس اینده ، کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

خب ب فکرته

دوستی خاله خرس 

من احتیاج به تمرکز دارم برا کتابای تخصصی م . این هی داره میگه ارز دیجیتال 

مگه فارکس الکی تمرکز آدمو میگیره پر از استرس ه کارش .. .میگه ن تو دوتا عدد میزنی کاری ب بقیه چیزا نداشته باش .درصورتیکه میگ حالا فیلم آموزشی  هم کنارش ببین ..‌ .بخدا ک من وقتی میزارم رو آموزش این هزار جور سوال میاد تو سرم .

نکرانته بنده خدا در توانش مبخواد کمکت کنه

عزیز من میخوام درس بخونم جایی قبول شم ن اینکه این بیاد ی مبحث تخصصی رو که هزاران نفر بعد سالها کار کردن ک استرس گذاشتن کنار بیاد بهم بگه..

کنکورم ک داشتم ۱۸ سالم بود همیشه دخالت می‌کرد آخرشم بدترین دانشگاه قبول شدم

عزیز من میخوام درس بخونم جایی قبول شم ن اینکه این بیاد ی مبحث تخصصی رو که هزاران نفر بعد سالها کار ک ...

بهش بگو که تو الان مستقلی و میدونی که اون نگرانته ، بگو انقدر بهت اعتماد دارم بذار راه خودمو برم هرجا گیر کردم اولین نفر به تو میگم

روانشناس اینده ، کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

بهش بگو که تو الان مستقلی و میدونی که اون نگرانته ، بگو انقدر بهت اعتماد دارم بذار راه خودمو برم هرج ...

گفتم نمیفهمه 

هی میگ شک نکن تو ب من گوش کن پولدار میشی

گفتم نمیفهمه هی میگ شک نکن تو ب من گوش کن پولدار میشی

بگو اول خودت پولدار شو بعد من