2777
2789

کلا تو ارثمون مشکل معده هست چندروزه دردای مختلف میگیرم بیشتر میزنه پشتم دقیقا معده کجاست پشتش  بین کتف پایینتر عین قلنج.درد بدی میگیره رو سینمم درد میگیره هی میگم قلبمه.همشم بادگلو میزنم .پشتم درد بدی میگیره رو کمرم میخوابم یه کم دردش کم شه حتب کمرم درد میگیره.رفتم دکتر قرص داد پنتوپرازول کلیندینیوم سی فاموتیدین الومینیوم ام جی پ چرا خوب نمیشه ازمایش میکروب و چکابم نوشت حوابش چندروز دیگع میاد.عصبی میشم دردش بدتر میشه.یعنی چمه اخه دیگع میترسم بچم کوچیکه خدایا رحم کن

احتمالا میکروب معده باشه،تحمل کن‌تا جوابش بیاد که اگه میکروب باشه باید یکسری دارو بخوری تا خوب شی

میتونی الان یک لیوان عرق نعنا با یک قاشق بارهنگ بذاری چند دقیقه بجوشه ولرم شد یه قاشق عسل بریزی توش و بخوری

یا اگه  میتونی طعم شیرین بیان رو تحمل کنی،دم کنی و روزی یه فنجان بخوری واسه معده خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل معده هست اولا که قرص ها رو بخور دوم عصبی نشو و سوم ببین به چه چیزهایی معده ات مشکل داره مثلا نوشابه اصلا نخور چیزهای اسیدی نخور مثل ترشی میوه های ترش و راستی قهوه خیلی بده و همینطور سبزیجات

مشکل معده هست اولا که قرص ها رو بخور دوم عصبی نشو و سوم ببین به چه چیزهایی معده ات مشکل داره مثلا نو ...

میگم نکنه قلبمه که با قرصم خوب نمیشه رو سینه چرا میزنه .خیلی خیلی عصبی ام الکی جوش میارم.نه والا چیز خاصیم نمیخورم

میکروبم باشه اخه مگه انقد درد دازه هب میزنه همه جا

اره خیلی درد داره

شکم درد، نفخ، احساس گیر کردن غذا تو گلو، درد پشت و کتفو کلی علایم دیگه

که باید بیسموت،مترونیدازول،آموکسی سیلین،کلاریترومایسین یا تاوانکس،پنتوپرازول رو باهم و روزی دوبار بخوری تا کامل خوب شی این مال وقتیه که مشکلت میکروب معده باشه

اره خیلی درد دارهشکم درد، نفخ، احساس گیر کردن غذا تو گلو، درد پشت و کتفو کلی علایم دیگهکه باید بیسمو ...

اخه ازمایش فکذ نکنم نشون بده بیمازستان دولتی هم رفتم دادم

اره یه حس تو قفسه سینم و معدع داشتم میزد پشتم یه مدت خول شد باز الان اینجوری اون موقع انقد درد نداشت ...

خب شاید میکروب معده نباشه

اگر شرایط داری برو متخصص گوارش اگه دکتری که رفتی متخصص نبود

و اینکه آندوسکوپی تمام مشکلات معده رو نشون میده