2777
2789

یه پست اینستا هست طنز 

مرده میگه مادرم منو نفرین می‌کنه میگه بری زیر 19چرخ 

دختره میگه چرا 19 

میگ‌ زاپاس حساب کرده 

تو کپشن نوشته بفرس برای کسی که نفرینت می‌کنه

اونم برا من. فرستاد 

منم نوشتم زنده پاینده باشید 

نظرتون چیه 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

نفرینش نکردم تا حالا من که عجیب بود 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بلد نیست شوخی کنه اگه مادر شوهرت میفرستاد باید ناراحت میشدی🥴

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
😂😂سخت نگیر عزیزم

یعنی منظور نداشته 

من هنوز عقدم ها اینم بگم

اصلا نباید هیچ واکنشی نشون میدادی حالا هم بد نشده ولی بهش رو نده

پدرشوهر هم پدرشوهرای قدیم والا... یه حد و مرزی به چیزی

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

شاید دستش خورده یا بلد نیست همینجوری فرساده

نه همیشه کلیپ می‌فرسته 

پیر نیس جوونا با سواده

طنز و شوخی

نمبدونم