2777
2789

پیش دبستامی پسر دوستم از هفته اول آموزش الفبا رو شروع کردن و همینطور اعداد خوبه اینجوری یا نه؟

فکر نمیکردم پیش باید الفبا یاد بدن؟

الفبا یاد نمیدادن تا جایی که یادمه 

ولی رسمشون رو یاد میدادن 

مثلا نمی‌گفتن فلان حرف اسمش نونه ولی شکلش رو یاد میدادن میگفتن از همین ۳ خط بنویسید که دیگه وقتی رفت مدرسه دستش روون باشه

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا آشنا میشن با الفبا

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

از نظر علمی خوب نیست و زوده و هم بهتره فقط بازی هوش و بازی های ک ب تمرکز و دست ورزی و آموزش تو اجتماع و دوست یابی و..باشه فقط 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من‌ مامان پیش دبستانی‌نیستم ولی بنظرم خوب نیست ک‌مث اولیا الفبا یاد بدن 

اگر‌با بازی باشه 

با نقاشی باشه 

مثلا نقاشی بدن دستشون بگن  ب هارو پیدا کنید رنگ‌کنید خوبه 

و الا بخوان مشق بدن و اینا نه

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

ممنوعه.

پیش پسرمم یاد دادن، الان کلاس اوله زده شده، میگه قبلا اینارو نوشتم

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌