2777
2789

من همیشه گلو درد شدید میگیرم دردش مثل سوختگی شدید تو ناحیه گلو هست 😭😭 بعد از چند روز درد شدید صدام کامل بسته میشه هیچ صدایی ندارم 😭😭😭را ایطورم 😭😭

منم

حالم بده 

دیشب گلو الان بینیم میسوزه و آبریزش دارم و کلافه ام

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارچین زنجبیل تو آبجوش بعد عسلولی هیچی مثل بخور شلغم محشر نیست

فایده نداره 😭😭 خوردم آب جوش با عسل و آبلیمو ، یه عالمه دمنوش هم دارم 

فردا میرم دکتر ولی از بس برا هر سرماخوردگی چند بار رفتم دکتر احساس میکنم بده سیستم ایمنی ضعیف میشه عادت کرده 

جساسیته خب برو دکتر چرا ب فصل قشنگ خدا توهین میکنی:/

خوب میکنم فوش میدم 😭😭😭 نمیدونی چه دردی هست 

همیشه دکتر میرم مامانم هم گفته فردا برو دکتر ، از بس دکتر رفتم که احساس میکنم سیستم ایمنی ضعیف میشه آخه همش با دارو 

کاش منم گلوم درد میکرد ولی آبریزش بینی نداشتم دماغم زخم شد دیگه🤦‍

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{حافظا می خور و رندی کن و خوش باش ولی دام تزویر مکن چون دگران قرآن را...} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

وای چی میگی ، ببین درد سوختگی می‌دونی چقدره چقدر سوزش داره ، حالا فرض کن این درد شدید تو گلوت باشه جوری که نتونی آب دهنت قورت بدی 

من هم گلو درد هم آبریزش دارم 😭

دقیقا برا من هم آبریزش داره هم کیپ میشه موندم چه کنم

متنفرم از سرماخوردگی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.