2777
2789

اومدم ببینم کیا پزشکن بگم خوشبحالتون بودن جای شما مراآرزوست.چقدتلاش کردم واسش حیف

پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا.‌..خدا ناامیدم نکن لطفااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه تایپیه خب:(

😊

برای رتبه سه رقمی به پشتوانه درسی فوق العاده قوی ، هوش زیاد اعتماد به نفس و مهارت تست زنی نیاز دارید

اگر همه رو داشته باشید از مهرماه شروع کنید روزی 8 ساعت مفید

من نیستم ولی دوستام که بعضی ها قبول شدن اول پایه قوی داشتن که خیلی مهمه و بعد هم روزی 7 یا 8 ساعت

من اینجا ریشه در خاکم، من اینجا عاشق این خاک ، اگر آلوده یا پاکم، من اینجا تا نفس باقیست میمانم، من از اینجا چه میخواهم نميدانم. ......
😊 برای رتبه سه رقمی به پشتوانه درسی فوق العاده قوی ، هوش زیاد اعتماد به نفس و مهارت تست زنی نیاز د ...

به نظر من همین پایه درسی قوی خیلی مهمه، مایه که ضعیف باشه هر چی هم توی پیش آدم تلاش کنه نمیشه

من اینجا ریشه در خاکم، من اینجا عاشق این خاک ، اگر آلوده یا پاکم، من اینجا تا نفس باقیست میمانم، من از اینجا چه میخواهم نميدانم. ......
اومدم ببینم کیا پزشکن بگم خوشبحالتون بودن جای شما مراآرزوست.چقدتلاش کردم واسش حیف

خوب الان چی میخونین؟ اگه دوست داشتین بگین

کم نیست؟من روزی 9 میخونم که

پایت قویه؟ خوب اونا صبح مدرسه بودن

خوب الان چی میخونین؟ اگه دوست داشتین بگین

معماری خوندم ولی خیلی افسرده شدم دیگه اون آدم سابق نشدم که میگن حاله منه

پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا.‌..خدا ناامیدم نکن لطفااا

من دبیرستان خیلی زرنگ بودم همیشه معدل 19 ب بالا بودم.بخاطر ی سری مشکلات کنکورمو خراب کردم .و موندم پشت کنکور.تاالانم میخوندم دستو پا شکسته .ولی خب تصمیم گرفتم دیگه روزی دوازده ب بالا بخونم..بنظرتون دیر نیست؟البته بگم صفر صفر نیستم.و بلدم ی سری

معماری خوندم ولی خیلی افسرده شدم دیگه اون آدم سابق نشدم که میگن حاله منه

درکت میکنم