سلام دوستان ،فردا روز دوم سیکلمه ،صبح ساعت ۸ باید برم باشگاه از ۹/۳۰ به بعدم مرکز چهار تا مراجع دارم از ساعت ۲/۱۵ دقیقه هم تا ۴ کارگاه برگزار میکنم ،خلاصه اینکه فردا کل تایمم پره اما اصلا حال جسمیم خوب نیست ،میگرن پریودی گرفتم و سرم درد میکنه ،و معمولا دل دردام از روز دوم شروع میشه، با استفاده از تجربیاتتون بگید که چی بخورم و چیکار کنم که انرژی بدنم کم نشه و بتونم سرپا باشم
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
مفنامیک اسید اصلا روی درد تاثیر نداره فقط خونریزی رو کم میکنه ، نوافن بخور با دمنوش
نوافن خوردم عزیزم ،دمنوش چی؟
ارده و شیره خرما برای صبحانه برای روزهای پریودی عالیه
مرسی گلم ،بله خوب شد یادم آوردین،اتفاقا منزل داریم