2777
2789

سلام دوستان ،فردا روز دوم سیکلمه ،صبح ساعت ۸ باید برم باشگاه از ۹/۳۰ به بعدم مرکز چهار تا مراجع دارم از ساعت ۲/۱۵ دقیقه هم تا ۴ کارگاه برگزار میکنم ،خلاصه اینکه فردا کل تایمم پره اما اصلا حال جسمیم خوب نیست ،میگرن پریودی گرفتم و سرم درد میکنه ،و معمولا دل دردام از روز دوم شروع می‌شه، با استفاده از تجربیاتتون بگید که چی بخورم و چیکار کنم که انرژی بدنم  کم نشه و بتونم سرپا باشم 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لواشك

و البته پاستیل😋

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
مفنامیک اسید اصلا روی درد تاثیر نداره فقط خونریزی رو کم میکنه ، نوافن بخور با دمنوش

نوافن خوردم عزیزم ،دمنوش چی؟

ارده و شیره خرما برای صبحانه برای روزهای پریودی عالیه

مرسی گلم ،بله خوب شد یادم آوردین،اتفاقا منزل داریم