2777
2789
فرم لباتم خوب شد؟

بله 

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تاتو انجام دادم آب خوردم رفت همش درست رنگ نگرفته خیلی خیلی تاتو درد داشت مال شما چی ؟

مال من دردش خیلییییییی کم بود بی حسی قوی زد 

الان هفت ماه گذشته. رنگش اصلا تغییر نکرده خیلییی طبیعی و قشنگه. گفت تا سه سال میمونه 

درد داشت خدایی یا نه؟

درد داشت ولی خیلی کم بود  اصلا غیر قابل تحمل نبود یا اینکه اذیت شم. از بی حسی خیلی قوی استفاده کرد وسطاشم میگفت اگه درد داری بازم بی حسی بزنم گفتم نه زیاد نیست

منم شنیده بودم درد داره یه بار کنسل کردم نرفتم ولی وقتی رفتم گفتم کاش همون اول میومدم