2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاید نظر بدید چه غلطی کنم

252 بازدید | 33 پست

امروز یه مهمون اومده بود خونمون من ۶ ماهع نامزد کردم و شیر بهام ۳۰۰ میلیونه مادر شوهرم گفت کمش کنید من ۴ ماهه میدم ولی  نکرد اینکارو و الان ۶ ماه میگذره بعد مهمونمون گفت من برا عروسم ۲۵۰ میلیون دادم مامانم گفت عروس شما با خانوادش دستش یکی بود و دختر من نیست منم داد زدم گفتم مگه چیکار کردم بعد که مهمونم رفت مامانم پاشد به بابام گفتم هر شب که نامزدش میاد دیدنش میان نامزد باشی بغل کشی بابام عصبی شد داد زد گفت من دیگه نمیزارم همو ببینید چشم منو می‌شناسید الان نامزدم گفت بیا در باز کن   من گفتم نمیشه نمیتونم گفت چرا مگه بابات قهر کرده؟ منم گفتم نه بعدا بهت توضیح میدم الان موندم چی بگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو بابام دوست نداره تو دوران نامزدی بیای خونمون کلا رسم نداریم و خوب نیس

خوب منم دلم براش تنگ میشه بابام سر همین حرف مامانم میگه نمیزارم تا عروسی همو ببینید