2777
2789
عنوان

کتاب و فایده هاش📚

96 بازدید | 18 پست

📘 فواید کتاب‌خوانی از نگاه علم

1️⃣ کتاب مغزتو ورزش میده!

مطالعات نشون میدن موقع خوندن، بخش‌های مختلف مغز فعال می‌شن و بین نورون‌هات ارتباط جدید ساخته میشه — مثل تمرین دادن عضله‌ها! 💪🧠

2️⃣ تمرکز و حافظه‌ات میره رو حالت نیترو!

وقتی داستان یا مطلب می‌خونی، مغز باید شخصیتا، مسیر و جزئیات رو نگه داره؛ این یعنی تقویت حافظه و افزایش تمرکز 🔥

3️⃣ لغات و حرف زدنت قوی‌تر میشه

خواندن منظم باعث افزایش ۴۰٪ دایره لغات میشه. هر چی بیشتر بخونی، بهتر می‌تونی فکر و حرف بزنی 💬📖

4️⃣ ۶ دقیقه کتاب = ۶۸٪ آرامش بیشتر

تحقیقات دانشگاه ساسکس میگه فقط ۶ دقیقه مطالعه می‌تونه استرس رو تا ۶۸٪ کم کنه — حتی از موسیقی و پیاده‌روی مؤثرتره 😌📚

5️⃣ کتاب‌خوانی قبل خواب، داروی طبیعی بی‌خوابی 😴

نور ملایم، چند صفحه مطالعه و خداحافظی با بی‌خوابی و فکرای اضافی!

6️⃣ همدلی و درک دیگران رشد می‌کنه ❤️

داستان‌ها باعث میشن مغز تو احساس بقیه رو واقعی‌تر درک کنه. نتیجه؟ آدم آروم‌تر، مهربون‌تر و فهمیده‌تر.

7️⃣ محافظ ذهن در برابر آلزایمر

مطالعه‌ی منظم می‌تونه تا ۳۲٪ احتمال زوال عقل رو کم کنه. هر کتاب یعنی یک سپر ذهنی دیگه 🧩

📚 بخون، چون هیچ تمرینی بهتر از تمرین ذهن با کلمات نیست

بدون علم:بدون توجه📚(افراد مذهبی درخواست ندن) 

یه سوال راجب امضاتون بپرسم؟

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان نخوندم چی نوشتی 

فقط ۷ تا یا ۸ تا کتاب برا پسرم الان داستان و شعر و 

..خوندم تا خوابید 

دهنم کف کرده حال ندارم برم اب بخورم 🥴

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بفرمایید

چه مشکلی با مذهبی ها دارید تاکید کردید درخواست ندن😅؟

ضمنا مذهبی درخواست دوستی نمیده. 

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

الان نخوندم چی نوشتی فقط ۷ تا یا ۸ تا کتاب برا پسرم الان داستان و شعر و ..خوندم تا خوابید دهنم کف کر ...

جسارتا پسرتون چند سالشه؟ 

میتونه خودش بخونه؟ 

اینکه براش میخونید و خودتون هم درک میکنید داستانو خیلی

خوبه

چه مشکلی با مذهبی ها دارید تاکید کردید درخواست ندن😅؟ضمنا مذهبی درخواست دوستی نمیده.

برای ارامش خودم هست😄

همه مذهبیا که یکی نیستن

بیشتریاشون درخواست میدن و رد میشن😊

برای ارامش خودم هست😄همه مذهبیا که یکی نیستنبیشتریاشون درخواست میدن و رد میشن😊

چیکار با شما دارن مذهبی ها؟

سوال شده واسم😅

خوشم نمیاد کلا حرف بزنم 😊با من سازگار نیستن

آها

البته همه یه شکل نیستن ، اینم در نظر بگیرید.

ولی من کلا خوشم نمیاد 😄بازم مرسی تاکید کردید

همین لحنتونه که مذهبی ها را دلزده میکنی ها☹😅

همین لحنتونه که مذهبی ها را دلزده میکنی ها☹😅

چون خودم خوشم نمیاد حقیقتش

نه اینکه مذهبیا مشکل دارن

کلا خوشم نمیاد 😊

ترجیح میدم با یک علم گرا و اهل کتاب و دانش همکلام شم

چون خودم خوشم نمیاد حقیقتشنه اینکه مذهبیا مشکل دارنکلا خوشم نمیاد 😊ترجیح میدم با یک علم گرا و اهل ک ...

موفق باشی