2777
2789
عنوان

توروخدا میشه بیاید یعنی نامزدم خوشش نمیاد با من حرف بزنه درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واای چقدر خندیدم 🤣دلت از کی پره اون طفلکو ندیده ،همه چی بهش گفتی 😂

بابا از سر شب تا حالا یه مگس بی پدر و مادری تو این خونه خراب شده همش داره ویز ویز ویز ویز می‌کنه سرم رففففففت 

گوه به روح اونی بیاد که مگس رو اختراع کرد

دلم از اون پره 

ادیسون بود کی بود مگس رو اختراع کرد 

بابا از سر شب تا حالا یه مگس بی پدر و مادری تو این خونه خراب شده همش داره ویز ویز ویز ویز می‌کنه سرم ...

😂

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

دورت بگردم من خبر مرگم رفتم گوشیمو زدم شارژ آخه پوله برق ندادیم احتمالش هست فردا کله سحر بیان قط کنن ...

الهی عزیزدلم برقتونو قطع نکردن؟؟؟

چی از جونم میخاید تو نی نی سایتم دس از سرم برنمیدارید