2777
2789
عنوان

علوم و فنون دهم

53 بازدید | 6 پست

سلام . فردا پرسش علوم فنون و دارم.چند دور خوندم از نظر خودم بلدم و مشکلی ندارم .پایه دهمم.ولی بچه های یازدهم و دوازدهم همش میگن امتحانش سخته و خود علوم و فنون گیج کننده هست.استرس گرفتم میشه راهنماییم کنین درموردش بگین برام

کلا از نظرم فنون درس زیاد سختی نیست  با مطالعه خوب میشه نمره بالا گرفت من خودم نهایی پارسال دوازدهم ۱۹شدم اصلا سخت نیست اتفاقا خیلی باحاله

عشقی هایی کز پِی رنگی بُوَد          عشق نَبُود عاقبت‌ ننگی بُوَد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا از نظرم فنون درس زیاد سختی نیست با مطالعه خوب میشه نمره بالا گرفت من خودم نهایی پارسال دوازدهم ...

آفرین بهتتت😍من مدرسه نمونه هستم همش فوبیای این رو دارم نمره کم بگیرم اخراج شم.با اینکه واقعا میخونم.موفق ترین باشی عزیزم

آفرین بهتتت😍من مدرسه نمونه هستم همش فوبیای این رو دارم نمره کم بگیرم اخراج شم.با اینکه واقعا میخونم ...

نخ نترس عزیزم منم نمونه دولتی بودم امسال فارغ التحصیل شدم یکمم میترسونن که درس بخونید زیاد استرس نداشته باش