2777
2789

ببین دلخور نشیا 

یه خورده برخورد و عکس العمل شما تند و بدون تامل هست طوری که دیگه براشون قابل پیش بینی شدی 

سعی کن یه خورده تودار و سیاستمدار باشی تا سریع دستت رو نشه  و برای هر عکس العملی هم  سریع تصمیم نگیری مثلا همین لفت دادن رو یه چن روزی بدون اینکه توی بحثهای گروه شرکت کنی بمون و سریع  لفت نده

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

من واقعا در جریان زندگی اسی نیستمولی باید همه ما خانوما تمرین کنیم سر چیزای بی اهمیت خودمونو زجر ندی ...

من ۲۲ اونا یکی ۳۷ دوتای دیگه ۳۵

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین دلخور نشیا یه خورده برخورد و عکس العمل شما تند و بدون تامل هست طوری که دیگه براشون قابل پیش بین ...

اها اخه نمیخوام چیزی ازشون بشنوم 

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

شاید اگر تو لفت بدی ناراحت بشه بد نیست بهش توضیح بدی

از همه جا بلاکش کردم ناراحتیش هم اصلا واسم مهم نیس

من واقعا در جریان زندگی اسی نیستمولی باید همه ما خانوما تمرین کنیم سر چیزای بی اهمیت خودمونو زجر ندی ...

منم حس کردم کلا خودش خودشو کنار کشیده و نسبت به هر چیزی حساسیت نشون میده 

البته من تو زندگیش نیستم و فقط از روی حرفاش این حسو پیدا کردم 

مثلا اینکه جاریش گفته به همسرم گفتم فلانی همسرش و سفر برده و تو منو نبردی به نظر من درد دل هست نه کنایه و ...

من ۲۲ اونا یکی ۳۷ دوتای دیگه ۳۵

همینه قلبم 

کم سنی من اوایل ازدواجم خیلی واکنش نشون میدادم

البته طرف مقابل آدم نبودن 

بلد بودن چجوری منه بچه رو حرص و جوش بدن 

من طلاق گرفتم 

اما الان که فکر میکنم میگم لازم نبود اونقد زجر خودم بدم باید بی تفاوت می‌بودم 

پرورده کوردم❤
منم حس کردم کلا خودش خودشو کنار کشیده و نسبت به هر چیزی حساسیت نشون میده البته من تو زندگیش نیستم و ...

آره میگه ۲۲ سالشه اقتضای سنه 

من الان ۲۴ سالمه 

۱۹ سالگی عقد کردم ۲۱ عروسی ۲۲ اقدام به طلاق 

خیلی رفتارای هیجانی اون موقع ام رو الان مسخرم میاد 

چون فقط با حساسیت هام خودمو حرص میدادم

پرورده کوردم❤
اها اخه نمیخوام چیزی ازشون بشنوم

مصلحت هس بشنوی 

و البته فکر میکنم این حرفت توجیهی برای لفت دادنته 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

چون سنت کمه به نظرم حساس و زودرنجی

ن خیلی حسادتا دیدم حوصلشون ندارم جاری اولی تا دید من ایفون ۱۶ خریدم نرمال رفت ۱۳ پرومکس پسرش رو ازش گرفت خیلی حسوده. بدبخت

مصلحت هس بشنوی و البته فکر میکنم این حرفت توجیهی برای لفت دادنته

نمیدونم دلم نمیخواد رابطه داشته باشم

شاید اگر تو لفت بدی ناراحت بشه بد نیست بهش توضیح بدی

جاری  که قهره باهاش عضوش کرده ه نه جاری خوبه

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...