جاری اولیه ی رفتار خیلی زشت نشون داد بعد پیام داد بعد ی هفته ج ندادم گفت ج نمیدی صلاح مصلحت خویش خسروان دانند و هرچی راجب من فکر میکنی خودتی بعدش چند روز قبل ترش جاری سومی کیک گرفته بهش تولد گرفتن خونه مادرشوهرم منم طبقه بالاشم ی تعارف نزد فقط پیام داد واسه جاری فلانی (اولی) تولد گرفتم جان خالی بعد ۳ روز منم جفتشون رو از همه جا بلاک کردم اینا هرشب خونه مادرشوهرن اما من خونه مادرشوهر هم برم هفته ای ی بار تایم هایی ک اونا نباشن میرن حالا جاری دوم واقعا بی حاشیس چیزی ندیدم با اون قطع رابطه نیستم اما نمیبینمش چون بقیه هستن نمیرم من حالا جاری سوم گروه زده تو ایتا من گزینه افزودن ب گروه اینام بجای هیچکس همه بود اینم منو اضافه کرده میخوام لف بدم .... خدایی میرینن ب اعصاب ادم همین جاری سومی شوهرش تاحالا نبرده بودنش سفر دونفره ۹ ساله عروسی کرده بعد اومد ب من گفت ب شوهرم گفتم سعید(شوهر من)زنش برده مشهد تو عرضه نکردی شوهرمم گفت اون دوتا باهم گوه خوردن یا جاری اولی خواهرشوهرم میگه هرچی تو میخری حرص میخوره فقط هم این دوتا این مدلن حسود خالصن من میخوام لف بدم حالا نظرتون چیه؟
دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍
دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات
دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍
عزیزم باهمه همینطور برخورد میکنی یا فقط خانواده ی شوهر؟یعنی خواهرت بگه تو این لباس رو خریدی ومن نتونستم بگیرم سریع بلاک میکنی،وازهر حرفی،یک حرفی درست میکنی؟
دقیقا ما هم ۴ تا جاری هستیم که اصلا از هم خوشمون نمیاد یعنی من اصلا کاری باهاشون ندارم زیاد رفت و آمد نمیکنم ولی اونا میان پیش من بد خواهرشوهر و مادرشوهر میگن ولی جلوشون خم و راست میشن😐کلا دو رو هستن ولی خدا شاهده هیچ وقت خبرچینی نکردم یکی از جاریام که بی حد دو روعه و در غیاب خونواده ی شوهر کلی غیبت میکنه ولی در رو براشون تولد میگیره کادو بدون مناسبت میده میره کاراشونو میکنه بعد خواهرشوهرو مادرشوهرم همش میگن این عروسمون عالیه خییلی خوبه (دیگه نمیدونن اگه خوبه علتش راز نگه داشتن منه که پته شونو نریختم رو آب😏) خلاصه همین جاریم گروه زد و خواهرشوهرا، مادرشوهر، جاریا و منو عضو کرد واااااااااای یکسره پاچه خواریشونو میکرد بعدشم میگفت ایشالا گروهمون فتنه نداشته باشه و پا بر جا بمونه 😐منم حالم بهم خورد لفت دادم. آخخخخ راحت شدم خییلی بدم میاد ازش
اگه قطع رابطه کنی که میرن چغلی تو میکنن و میرن رو اعصابت
در مقابل اونا شما خیلی جوون هستی پس جبهه گیری نکن و باهاشون باش تا تجربه یاد بگیری
دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود
ببین خیلی جوون هستی اگه جبهه گیری بکنی که ضرر میکنی اگه قطع رابطه کنی که میرن چغلی تو میکنن و میرن ر ...
ببین چغلی بکنن دوبرابرش دست منه