2777
2789
نمیدونم دلم نمیخواد رابطه داشته باشم

میخوای لفت بدی ؟

چن سالته ؟

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جاری که قهره باهاش عضوش کرده ه نه جاری خوبه

فک کردم جاری خوبه عضو کرده اشتباه متوجه شدم 

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

میخوای لفت بدی ؟چن سالته ؟

۲۲

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

آره میگه ۲۲ سالشه اقتضای سنه من الان ۲۴ سالمه ۱۹ سالگی عقد کردم ۲۱ عروسی ۲۲ اقدام به طلاق خیلی رفتار ...

من ۲۱ سالگی عقد کردم 

الان ۴۰ سالمه 

دقیقا خیلی وقتا فکر میکنم میبینم چقدر بحث الکی میکردم و الکی حساس بودم

دقیقا ما هم ۴ تا جاری هستیم که اصلا از هم خوشمون نمیاد یعنی من اصلا کاری باهاشون ندارم زیاد رفت و آمد نمیکنم ولی اونا میان پیش من بد خواهرشوهر و مادرشوهر میگن ولی جلوشون خم و راست میشن😐کلا دو رو هستن ولی خدا شاهده هیچ وقت خبرچینی نکردم یکی از جاریام که بی حد دو روعه و در غیاب خونواده ی شوهر کلی غیبت میکنه ولی در رو براشون تولد میگیره کادو بدون مناسبت میده میره کاراشونو میکنه بعد خواهرشوهرو مادرشوهرم همش میگن این عروسمون عالیه خییلی خوبه (دیگه نمیدونن اگه خوبه علتش راز نگه داشتن منه که پته شونو نریختم رو آب😏) خلاصه همین جاریم گروه زد و خواهرشوهرا، مادرشوهر، جاریا و منو عضو کرد واااااااااای یکسره پاچه خواریشونو میکرد بعدشم میگفت ایشالا گروهمون فتنه نداشته باشه و پا بر جا بمونه 😐منم حالم بهم خورد لفت دادم. آخخخخ راحت شدم خییلی بدم میاد ازش 

من ۲۱ سالگی عقد کردم الان ۴۰ سالمه دقیقا خیلی وقتا فکر میکنم میبینم چقدر بحث الکی میکردم و الکی حساس ...

آدم با هر سال که بزرگتر میشه پخته تر میشه 

مطمئنم اسی هم چندسال دیگه خندش میگیره از حرص خوردن های الانش

پرورده کوردم❤
۲۲

ببین خیلی جوون هستی اگه جبهه گیری بکنی که ضرر میکنی 

اگه قطع رابطه کنی که میرن چغلی تو میکنن و میرن رو اعصابت 

در مقابل اونا شما خیلی جوون هستی پس جبهه گیری نکن و باهاشون باش تا تجربه یاد بگیری 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

فک کردم جاری خوبه عضو کرده اشتباه متوجه شدم

ن بابا

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

ببین خیلی جوون هستی اگه جبهه گیری بکنی که ضرر میکنی اگه قطع رابطه کنی که میرن چغلی تو میکنن و میرن ر ...

ببین چغلی بکنن دوبرابرش دست منه 

دقیقا ما هم ۴ تا جاری هستیم که اصلا از هم خوشمون نمیاد یعنی من اصلا کاری باهاشون ندارم زیاد رفت و آم ...

ببین منم باهاشون حال نمیکنم خب زوره مگه مامانم میگه بلاک کن بره لف بده