2777
2789
عنوان

بیاین باردارم شوهر میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 61 پست
اوهوممیگه غذا درست نمیکنی😔انقد جیغ بلند زدم همین نیم ساعت پیش...گریه گریهههه زار میزدم.😔

بگو خیلی ناراحتی یا خودت بپز یا سر کیسه شل کن 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینم از سرت زیاده 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

مردا موقع بچه ی اول هنوز سنشون کمه و تجربه ندارن گیج میزنن شوهر منم همین بود نه به این شدت هر چی میخ ...

دقیقا منم سر بچه اول همسرم از نظر مالی خووب بود و عاطفی نه، درکی نداشتـ حالا که دومی باردارم خیلی بهتره، همکاری داره، مهربون تر، درک میکنه بیشتر

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
هی خدادیگه داره ۴۰ سالش میشه😊

خب تجربه ی پدر شدن که نداشته بیخودی خودتو ناراحت نکن واسه بچه خوب نیست بگو این همه من پختم تو خوردی حالا ۹ماه تو بپز منم بخورم

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیچ کاری نمیکنه،فقط توقع داره غذا درست کنم،ظرف بشورم،تازه دیشب پریشب بهم میگفت گردگیری کن.با این وضعم.😔

۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰         ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰

دقیقا منم سر بچه اول همسرم از نظر مالی خووب بود و عاطفی نه، درکی نداشتـ حالا که دومی باردارم خیلی به ...

دقیقا همینطوره خودم به وقتایی از کارها و حرفاش تعجب میکنم همش منتظره بچه هست هی میگه نمیشه الان به دنیا بیاد یا تو لباس خریدند نظر میده در صورتی که واسه بچه ی اولم اصلاااا نظر نمی‌داد می‌گفت خودت می‌دونی کارهای خونه مثل غذا درست کردن مهمون بیاد پذیرایی کنه جارو بزنه انجام میده ولی موقع اولی و تو حالت عادی اصلا کاری نمیکنه

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هیچ کاری نمیکنه،فقط توقع داره غذا درست کنم،ظرف بشورم،تازه دیشب پریشب بهم میگفت گردگیری کن.با این وضع ...

نشسته بیرون میگه لنگش کن.یکی نمی‌فهمه یکی نمیخاد بفهمه مسعله اینه 

موقع زایمانم شوهرم می کفت برو خونه ی مامانت بمون می دونم ننه اش یادش داده بود

حالا من 4 روز پیش بیمارستان بودم پیش بچه ام 4روز خونه ی خودم 

منتها چپن قوم شوهر بیچاره ام کردن هی میومدن مزاحم استراحت می‌شدند منم گورمو گم کردم اومدم خونه ی بابام

شامپو و ناهار نمیومد ها منتها بدون زنگ میومدن اعصابم خرد میشد

خب تجربه ی پدر شدن که نداشته بیخودی خودتو ناراحت نکن واسه بچه خوب نیست بگو این همه من پختم تو خوردی ...

تشکر نمیکنه،نکنه،ولی میگه هیچ کاری نکردی این بده.

بخدا چند روزه شکمم چون سنگین تر شده،کمرم درد میکنه😔

۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰         ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰