2777
2789
عنوان

پدری که روز تولدت بهت تبریک نگه و

67 بازدید | 11 پست

اصلا توجهی نکنه بهت 

هی خودم میرفتم بهش می گفتم تولدمه ها دیدم سرد نکاه میکنه 

باز رفتم گفتم بهش مبارکککک ( هی می گفت مرسی مرسی) 

گفتم تولدت مبااارکککک ( می گفت مرسی ) 

گفتم کادو چی بدم ( که متوجه بشه آقای تولد منه، باید بهم کادو بدی) برگشته میگه چی 

چند روز پیش با مامانم دعواشون شد و میخواستن همدیگه رو بزنن من رفتم جلوش وایستادم و نذاشتم نزدیک مامانم بشه، خسته ام شده بود از بحث و دعوا ها، از جیغ داد ها 

همه هم میگن بهم واای چه زندگی خوبی داری 😐

جزئیات و واقعیت رو ک نمیدونن! 

خلاصه دو روز بعدش ازم خواست واسش ی برنامه هایی رو نصب کنم هرررکاری کردم نصب نشد و اینم کینه گرفت فکر کرد از عمد انجام نمیدم و چند دقیقه بعدش صدام زد و داشتم غذا میخوردم ، بار دوم جواب دادم که برگشت زهرمار و مرض، بی شرف.... ی عالمه پشت سر هم بهم داد بدون هیچ دلیل خاصی🙂

منم دلم شکست همون لحظه ولی سعی کردم گریه نکنم و به جایش میخندیدم 

چند روز از این ماجرا ها میگذره با اینکه خودش مقصر بود پ بهم توهین کرد من خیلی کارها واسش انجام دادم و حرف زدم باهاش و حتی کیک درست کردم روز تولدش ولی حیف 

بهم میگه من صدات زدم جواب ندادی ( بخدا فقط ی بار اسمم رو آورد و بعدش جواب دادم) ارزش نداری 

گفتم منم دارم خیلی بهت لطف می کنم بعد این همه حرفایی که بهم زدی باهات صحبت میکنم و احترام میذارم 

و الان اومدم تو اتاقم 🥺

شاید الان وقتش نبوده ولی ی روز خوب میاد 🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نباش مشکل از تو که نیست از اونه

ولی من دوست نداشتم روز تولدم با کسی قهر باشم و دعوا کنم 

دوست داشتم برخلاف سال افتضاحی که تجربه کردم، امسال شاد باشم 

ولی من دوست نداشتم روز تولدم با کسی قهر باشم و دعوا کنم دوست داشتم برخلاف سال افتضاحی که تجربه کردم، ...

میفهممت.. 

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

من بابام تولدمو اصلا نمیدونەبرامم مهم نیست

تولد رو ندونه با اینکه روز تولدت اعصابت رو خراب کنه و... خیلی فرق میکنه عزیزم 

تو دعوای پدر و مادر دخالت نکن 

زوری هم از کسی توقع تبریک تولد نداشته باش 

به جایی رسیدم که از هیچچچ کس هیچچچ توقعی ندارم ولی چه فایده که هزار تا مریضی گرفتم از غصه هایی که خوردم 

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

تولد رو ندونه با اینکه روز تولدت اعصابت رو خراب کنه و... خیلی فرق میکنه عزیزم

یه سال آنقدر بابام روز تولدم اذیتم کرد و بهم تهمت زد که از شوک عصبی کارم به بیمارستان کشید و بستری شدم خدا ازش نگذره 

الان که به خاطر اراجیف بابام هزار تا مریضی گرفتم بابام اصلا یادش نیست که خودش باعث این حالمه فقط اگه بخوام برم دکتر غصه پولا شو میخوره

ولش کن خواهرم برات مهم نباشه خودتو بخاطر رفتار بقیه اذیت نکن

تو دعوای پدر و مادر دخالت نکن زوری هم از کسی توقع تبریک تولد نداشته باش به جایی رسیدم که از هیچچچ کس ...

نه هر دعوایی وقتی همدیگه رو میزنن، پدرم دست بزن داره 

چطوری دلم آروم میگیره دخالت نکنم 

اینقدر جیغ و داد هست که اعصابم خورد میشه، آبرومون جلوی همسایه ها میره 

امیدوارم حالت خوب باشه همیشه عزیزم 

یه سال آنقدر بابام روز تولدم اذیتم کرد و بهم تهمت زد که از شوک عصبی کارم به بیمارستان کشید و بستری ش ...

عزیزممم🥺🫂

الهیی، خیلی ناراحت شدم 

دقیقا بابای منم خیلی پول پرسته

نه هر دعوایی وقتی همدیگه رو میزنن، پدرم دست بزن داره چطوری دلم آروم میگیره دخالت نکنم اینقدر جیغ و د ...

مرسی گلم فدات