2777
2789

شوهر: فلانی چرا بچه نمیاره ۳ساله ازدواج کردن

مامانم: میخوام صدسال سیاه نیاره

شوهرم: سرعمر داره دانشگاه میخونه

مامان: ن بابا اینا همش دروغه بچه دار نمیشن

😐😐😐

از نظر اینا درس خوندن برای زن بدرد نمیخوره

فرت و فرت باید بزای

خدایا نجاتم بده

و چ ذوق هایی ک درمن خاموش شد💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمیرم برات 💔

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                

حرفشون درست نبود دخالت تو زندگی مردمه ولی معنیش هم این نبود که فرت وفرت باید بزای😑

ب من میگن

۲۲سالمه پسرم هنوز دو سالش نشده

هردو حمله کردن

ک چرا بچه دوم نمیاری

اونم با شرایط الان ما

خونمون میدون جنگه

و چ ذوق هایی ک درمن خاموش شد💔

ب من میگن۲۲سالمه پسرم هنوز دو سالش نشدههردو حمله کردنک چرا بچه دوم نمیاریاونم با شرایط الان ماخونمون ...

گوش نده و بچه نیار تا وقتی که شرایط بهتر نشده 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                

ب من میگن۲۲سالمه پسرم هنوز دو سالش نشدههردو حمله کردنک چرا بچه دوم نمیاریاونم با شرایط الان ماخونمون ...

دو سال زوده ولی خدایی بیاری خودت راحتی.انقده قشنگ همبازی میشن که کیف کنی.من بچه هام سه سال اختلاف دارند مامانم اولش مخالف بود که دومی را باردار شدم میگفت حالا چه خبرتون بود حالا هزار بار گفته بهترین کار را کردی باهم بزرگ شدن.