الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒. بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹
ب من میگن۲۲سالمه پسرم هنوز دو سالش نشدههردو حمله کردنک چرا بچه دوم نمیاریاونم با شرایط الان ماخونمون ...
گوش نده و بچه نیار تا وقتی که شرایط بهتر نشده
نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒. بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹
ب من میگن۲۲سالمه پسرم هنوز دو سالش نشدههردو حمله کردنک چرا بچه دوم نمیاریاونم با شرایط الان ماخونمون ...
دو سال زوده ولی خدایی بیاری خودت راحتی.انقده قشنگ همبازی میشن که کیف کنی.من بچه هام سه سال اختلاف دارند مامانم اولش مخالف بود که دومی را باردار شدم میگفت حالا چه خبرتون بود حالا هزار بار گفته بهترین کار را کردی باهم بزرگ شدن.